Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Избор на масаж по ваше желание в рамките на 60 мин. от център Иноватив само за 15.99 лв, вместо за 50 лв

Насладете се на релаксиращ и полезен за вашето тяло масаж, при това на страхотна цена! Възползвайте се от изгодното предложение на Център Иноватив! 

 • Оригинална цена
  50.00 лв
 • Цена за теб
  15.00 лв
 • Спестяваш
  35.00 лв
 • Отстъпка
  -70%
-70%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Можете да изберете между следните масажи:

 • Аромамасаж
 • Релаксиращ Антистрес масаж на цяло тяло със зехтин;
 • Масаж с мед 
Аромамасаж - може би най-ефикасния метод за използването на ароматни масла, прилагащ съвкупния ефект от техните свойства и лечебната сила на натиска и докосването. По този начин маслата най-бързо се абсорбират от кожата, попадат в кръвния поток и достигат до съответните части на тялото.
Най-ранните записи за ароматерапии датират от около 2890 пр. Хр., когато древните египтяни използвали ароматни съставки за религиозни и медицински цели.
 
Древните китайци използвали ароматните масла в акупунктурата, масажите, баните и за инхалации.
Ароматът, извличан от различни билки и растения, довежда тялото и ума в равновесие, което спомага за облекчаването на редица неразположения - умствени и физически
 
Масажът със зехтин е много полезен и здравословен за хора със суха и проблемна кожа. Екстрактът, извлечен от маслините, заздравява и подхранва в дълбочина кожата, прави я копринено мека и еластична, а активните съставки съдържащи се в зехтина поддържат кожата здрава, свежа и тонизирана.
 
Подпомага се движението на кръвта и лимфата, стимулира се кожата, увеличава се хемоглобина, прави съединителната тъкан на ставите еластична, премахва безпокойството и стреса.
 
Масаж с мед - Древният масаж с мед, на който са се наслаждавали царици и фараони,  днес се завръща, за да реши далеч по-прозаични задачи - да премахне целулитните бучки по бедрата и да изсмуче отровите през кожата. Кожата става гладка, еластична и мека като коприна.
 
Свързват масажа с мед с Тибет и  се смята, че е един от древните в Индия, чиято история и традиции са познати от над 1000 години. Той се  използва още в аюрведската медицина, защото прави връзка между съзнанието и здравето. Други обясняват въздействието му с рефлексотерапията.
 
Ръцете не се плъзгат, а се залепят, притискат и отлепят с последователни движения по намазаното с мед тяло. Кожата попива всички ценни съставки на меда.
Масажът стимулира кръвообращението, подобрява обмяната на веществата, стимулира вълна от енергия и след процедурата човек се чувства като прероден. Кожата се хидратира по естествен път, защото медът помага за задържането на вода в клетките. Той въздейства по два различни начина - помага за отстраняване на солите и отровите и стимулира подхранването на епидермиса. 
 
ЕФЕКТ:
Тонизира целия организъм възстановява естествената способност на организма да се самопрочиства от отровите помага при  артроза препоръчва се при белодробни заболявания облекчава главоболието, помага при безсъние и депресии бори синдрома на хроничната умора и ускорява възстановяването след тежки заболявания и бременност
 
Резултатите от масажа се изразяват в:
 • прочистване на организма от токсините чрез проникналите в тъканите лечебни масла;
 • подобряване на зрението и спокойствието на съня;
 • освобождаване на ума и тялото от чувствата на гняв и безпокойство; 
 • подобряване на кръвообращението и лимфопотока, с което се стимулира движението на кислород и хранителни вещества;
 • освежаване на кожата и превръщането й в по-млада и красива кожа;
 • цялостно снемане на стреса и зареждане с благотворна енергия

 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Център Иноватив

София, бул.Витоша 37

0876 200 813


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА

Не са намерени оферти.
Условия за ползване | RSS | BGtop
0.002824
© 2011-2021 Bezplaten.bg