Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Студено + топло терапия - Cool за 10 лв, вместо за 35 лв!

  Третиране на повяхнала и уморена кожа ; Подобрява кръвообращението , линфообръщението ; Лицето придобива свеж вид ; Помага при премахването на петна по кожата ; Подобрява състоянието при хипер чувствителност ; Подобрява еластичноста и метаболизма на клетките ; Кожата изглежда по розова и здрава ; При акне !

 • Оригинална цена
  35.00 лв
 • Цена за теб
  10.00 лв
 • Спестяваш
  25.00 лв
 • Отстъпка
  -71%
-71%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

От незапомнени времена насам хората мечтаят за младост, красота и здраве. Този стремеж е свързан с непрекъснатото търсене на по-добри и по-съвършени средства за подмладяване.  Термичното третиране на кожата е принцип осонваващ се на редуване на студ и топлина. Даже приложени локално, влияят цялостно на организма. Студът свива кръвоносните съдове /капиляри/ и предизвиква рефлекторно повишаване възбудимостта на мускулатурата. Топлината, от своя страна, отпуска и успокоява болките. Чрез този метод се въздейства именно със студо - и топлоенергия. Термоимпулсите, регулируеми за температура и продължителност, се предават чрез хигиеничен  апликатор директно върху третирания участък. Оттам се разпространяват по подлежащите тъкани. Приложени локално, дразненията се поемат от множество терморегулатори на кожата които предизвикват „съдова гимнастика” и съдов масаж в следствие на което се подобрява регенерацията на съединителната тъкан. Постигнатото активиране на обмяната на веществата и покачването на витилитета  кожа.та е  опъната с подобрена еластичност и придобива блестящ вид.

Топлотерапията се прилага целенасочено за деликатно подбуждане на обмяната на веществата и по-добро изхранване на кожата незабавно изхвърляне на отпадъчните продукти от обмяната на веществата, и за постигане на психическо и физическо отпускане на нервната система за подобряване тургура и  повишаване готовността на кожата да приема козметични препарати. Става възможно дълбокото проникване на висококачествени липозомни гелове или влагосъдържащи препарати за подсилване натяхното действие.
Студотерапията има дълготраен освежаващ ефект и подготвя кожата за макияж. При този тип третиране капилярите реагират с временно свиване, стесняване на съдовете и затваряне на порите. Тези ефекти стаават видими с побледняване на кожата. След терапията кръвоносните съдове се разширяват и напълват отново по рефлекторен път. Комбинацията от започваща кратка студотерапия, продължителна топлотерапия и кратка завършваща студотерапия осъществява последователно свиване и релаксация на мускула и капилярите   на кожата и действа като активна съдова гимнастика. Благодарение на което се постига еластичност на капилярите.


                                 


 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Салон за красота Аура

Перник, ул. Вардар 15

0899445 558


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.002659
© 2011-2021 Bezplaten.bg