Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Студено + топло терапия - Cool за 10 лв, вместо за 35 лв!

  Третиране на повяхнала и уморена кожа ; Подобрява кръвообращението , линфообръщението ; Лицето придобива свеж вид ; Помага при премахването на петна по кожата ; Подобрява състоянието при хипер чувствителност ; Подобрява еластичноста и метаболизма на клетките ; Кожата изглежда по розова и здрава ; При акне !

 • Оригинална цена
  35.00 лв
 • Цена за теб
  10.00 лв
 • Спестяваш
  25.00 лв
 • Отстъпка
  -71%
-71%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

От незапомнени времена насам хората мечтаят за младост, красота и здраве. Този стремеж е свързан с непрекъснатото търсене на по-добри и по-съвършени средства за подмладяване.  Термичното третиране на кожата е принцип осонваващ се на редуване на студ и топлина. Даже приложени локално, влияят цялостно на организма. Студът свива кръвоносните съдове /капиляри/ и предизвиква рефлекторно повишаване възбудимостта на мускулатурата. Топлината, от своя страна, отпуска и успокоява болките. Чрез този метод се въздейства именно със студо - и топлоенергия. Термоимпулсите, регулируеми за температура и продължителност, се предават чрез хигиеничен  апликатор директно върху третирания участък. Оттам се разпространяват по подлежащите тъкани. Приложени локално, дразненията се поемат от множество терморегулатори на кожата които предизвикват „съдова гимнастика” и съдов масаж в следствие на което се подобрява регенерацията на съединителната тъкан. Постигнатото активиране на обмяната на веществата и покачването на витилитета  кожа.та е  опъната с подобрена еластичност и придобива блестящ вид.

Топлотерапията се прилага целенасочено за деликатно подбуждане на обмяната на веществата и по-добро изхранване на кожата незабавно изхвърляне на отпадъчните продукти от обмяната на веществата, и за постигане на психическо и физическо отпускане на нервната система за подобряване тургура и  повишаване готовността на кожата да приема козметични препарати. Става възможно дълбокото проникване на висококачествени липозомни гелове или влагосъдържащи препарати за подсилване натяхното действие.
Студотерапията има дълготраен освежаващ ефект и подготвя кожата за макияж. При този тип третиране капилярите реагират с временно свиване, стесняване на съдовете и затваряне на порите. Тези ефекти стаават видими с побледняване на кожата. След терапията кръвоносните съдове се разширяват и напълват отново по рефлекторен път. Комбинацията от започваща кратка студотерапия, продължителна топлотерапия и кратка завършваща студотерапия осъществява последователно свиване и релаксация на мускула и капилярите   на кожата и действа като активна съдова гимнастика. Благодарение на което се постига еластичност на капилярите.


                                 


 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Салон за красота Аура

Перник, ул. Вардар 15

0899445 558


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА

Не са намерени оферти.
Условия за ползване | RSS | BGtop
0.002503
© 2011-2020 Bezplaten.bg