Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Кавитация, RF, Инфра ред, Лимфен дренаж за 30 лв вместо за 50лв.

Кавитация е процеса на предизвикване на отслабване на организма ви с помощта на ултразвук в течността в тъканите.

Радиочестотен лифтинг - това е най-нов клас нехирургична /неинвазивна – без скалпел, без  разрязване/ терапия за видимо стягане, опъване, подмладяване основно на кожата на лицето, но разбира се и на всяка друга зона нуждаеща се от положителна промяна.

Инфрачервените лъчи ефективно проникват дълбоко в меките тъкани. С това стартират фотобиологичните лечебни ефекти, които те извършват.

 • Оригинална цена
  50.00 лв
 • Цена за теб
  30.00 лв
 • Спестяваш
  20.00 лв
 • Отстъпка
  -40%
-40%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Кавитация е процеса на предизвикване на отслабване на организма ви с помощта на ултразвук в течността в тъканите. Метода кавитация използва контролирана високочестотна вълна, генерираща мехурчета. Мехурчетата се спукват за промените в налягане и мастните клетки между третираните зони в резултат се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течност, която се извежда от организма с помощта на лимфната и отделителна система.
Ултразвукови вълни въздействуват в кожата като водят до ограничениаване на обема на мазнините в тъканите. Ефекта от кавитацията прави мастните тъкани меки, отделя ги от другата тъкан като образувалата се течност се изхвърля от организма. Намаляването на вашето тегло с помощта на кавитация е един от силните и бързи медицински методи за премахване на мастните депа като се изключи операция (хирургическа интервенция).
Благодарение на кавитацията Вие можете да промените формата на тялото си, да намалите целулита си, да намалите мастните образувания и натрупванията на мазнини без да причинявате вреда на целостта на вашите тъканит, което Ви дава възможността да се получите една абсолютно безопасна процедура! С пакет от няколко кавитации вие ще постигнете бързо и безопасно отслабване и видимо по-красива фигура.

Радиочестотен лифтинг:
Друг метод за борба с бръчките
Радиочестотен лифтинг с апарат , комбиниращ  биполярна радиочестота с импулсна светлина. Това е най-нов клас нехирургична /неинвазивна – без скалпел, без  разрязване/ терапия за видимо стягане, опъване, подмладяване основно на кожата на лицето, но разбира се и на всяка друга зона нуждаеща се от положителна промяна.За съжаление гравитационните закони са неумолими и неизбежни и  затова, особено след 36-та година кожата на лицето, особено лицевият контур се отпуска, омеква, разтяга. Лицето започва да изглежда уморено, изхабено тъжно – време е за първата сериозна стъпка – посещение при дерматолог и радиочестотен лифтинг чрез апарата на израелската фирма Syneron. Обновяването на кожата с eStyle  връща часовника с 10 години и  повлиява видимо процесите на стареене и отпускане на кожата.  RF  /биполярна радиочестота/  прониква дълбоко в кожата, затопля тъканите и стимулира фибробластите. Отделеният от фибробластите колаген узрява, образува здрава мрежа и така създава условия за изпъване на фините бръчки. Комбинацията със светлинни вълни, които заглаждат повърхностния слой на кожата, води до ефект на стегната, здрава и млада кожа. Образуваните нови колагенови фибри скулптурират до  съвършенство лицевия контур и цялостния еластицитет на всяка отпусната зона.

Предимства:

1. Практически безболезнена процедура
2. Незабавно завръщане към нормалния ритъм на живот
3. Стяга контура кожата на лицето и тялото /лифтинг ефект/
4. Намалява офирмилите  се вече бръчки
5. Подобрява увредената от слънцето и възрастта кожа
6. Стимулира синтеза на нов колаген от дълбоката дерма
Обикновено са необходими от 4 до 6 сеанса за лице и шия,  като се препоръчва една терапия на всеки седем дни.

Инфрачервените лъчи ефективно проникват дълбоко в меките тъкани. С това стартират фотобиологичните лечебни ефекти, които те извършват. Дълбоко проникващата светлина подмладява кожата, облекчава болките и почиства от токсини. Лъчите също загряват кожата, разширявайки кръвоносните съдове и така стимулират кръвообращението.

Апаратният  вакуумeн масаж  е ефикасен начин за възстановяване на еластичността на кожата, тъй като в резултат на интензивното въздействие, в нея се увеличава количеството на фибропласти. Това са клетките, отговорни за производството на колаген и еластин - градивните елементи, които подобряват текстурата, цвета  и еластичността на кожата.

Повече за процедурата и системата RF:

Когато се прилага RF енергията, по-голямото съпротивление на мазнината води до по-бърз и по-голям загряващ ефект в мастния слой в сравнение с дермалния слой на кожата. Селективното загряване на мастните клетки води до повишаване на метаболизма и намаляването им чрез освобождаване на течни масти (мастни киселини) в околното извънклетъчно пространство, които се отделят чрез лимфо и венозното кръвообращение. Като резултат, процедурите с RF за мастни натрупвания и скулптуриране на тялото имат ефект, намаляване на мастните клетки, редуциране на целулита, възобновяване на колагена и стягане на кожата.

Процедурата е приятна и безболезнена. Чувства се леко затопляне на кожата, по време на процедурата се следи повишаването на температурата на кожата да бъде в допустимите параметри.

Процедурата се провежда от специалист, продължителността е различна, тъй като се третират различни зони на тялото. Броят процедури е 6-8, интервалът между тях е седмица, а поддържащите се провеждат на всеки 5-8 седмици.

Противопоказания:

• Бременност и кърмене;
• Коремна област по време на менструация;
• Метални импланти в третираната област;
• Пейсмейкър и други;
• Специфични заболявания, причинени от топлина;
• История на кожни болести, свързани с топлина.


 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Салон за красота Аура

Перник, ул. Вардар 15

0899445 558


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003320
© 2011-2019 Bezplaten.bg