Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Грижа за здравето! 1 процедура пречистване на организма с Йонен детоксикатор само за 4.90 лв

Вътрешното пречистване на организма води и до по-бързо възстановяване от заболявания и по-лесно заздравяване на травми.

 • Оригинална цена
  20.00 лв
 • Цена за теб
  4.90 лв
 • Спестяваш
  15.10 лв
 • Отстъпка
  -75%
-75%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Поради стреса и нездравословния начин на живoт, в нашето тяло се натрупват немалки количества отпадни вещества, под формата на киселини. Това натрупване предизвиква акне, обриви, тъмни кръгове под очите, отекли стави или петна по кожата.

Ефективен начин за премахване на тези вещества е детоксикацията. Какво представлява процедурата - потапяте краката си във вода, където е поставен електрод. След няколко секунди милиони йони навлизат в тялото и започват да неутрализират токсините и отпадните вещества.

По време на водната баня стъпалата са подложени на пречистващ процес, тъй като водата взаимодейства с електрическия ток и структурата на магнитното поле. Само след 20-30 минути във водата могат да се видят изхвърлените отпадни вещества, под формата на мазни частици и слуз. По този начин апаратът стимулира самопречистването на вашия организъм, възвръща биоенергийния му баланс.

Отделянето на отрови и шлаки е съпроводено и от пречистване на черния дроб, което води до по-малко задържане на вода в тялото, до намаляване на възпалителните процеси, подобряване на паметта, засилване на имунната система, успокояване на болката, включително от мигрена и артрит.
 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Magic Tan Studio

София, бул. Скобелев 17 (между НДК и 5-те кьошета)

www.facebook.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003962
© 2011-2021 Bezplaten.bg