Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Класически масаж на цяло тяло с продължителност 60 мин. за 9.90 лв, вместо 35 от Лозенец МЕД!

Душата ви отдавна копнее за поне 1 час, който да бъде само ваш. Подарете си наслада за душата и сетивата с 60 мин. класически масаж от Лозенец МЕД

 • Оригинална цена
  35.00 лв
 • Цена за теб
  9.90 лв
 • Спестяваш
  25.10 лв
 • Отстъпка
  -75%
-75%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Ваучерът включва:

 • Цялостен класически масаж  с продължителност 60 мин. за 9.90 лв.

 

Класическият  масаж е древно лечебно изкуство, което въздейства не само на физическо, но и на енергийно ниво. Той е терапевтична процедура, която комбинира действието на масажа и лечебните свойства на етеричните масла. Масажът цели да допълни въздействието на ароматите чрез стимулиране на обонянието, осезанието и кожата. Прилага се с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Стимулира имунната система и освобождава тялото от умората, оптимизира кръвообращението и намалява напрежението в мускулите. След този масаж тялото се чувства свежо и тонизирано поради засилването на кръвообръщението и изхвърлянето на токсините. Класическият масаж е чудесен метод за подобряване дейността на нервната система. Използват се специални масла, кремове и лосиони.

Класическият масаж се препоръчва за профилактика и лечение на някои заболявания, за корекция на фигурата, отстраняване на умората и мускулното напрежение, подобряване общия тонус на организма. Подходящ е за хора, подложени на ежедневен стрес и напрежение.
 
Доверете здравето си на Лозенец МЕД! Професионални масажи извършвани от дипломирани магистри по кинезитерапия! С всеки масаж получавате и безплатна консултация и съвети как да те отървете от нежеланата болка в опорнодвигателния апарат.... или просто може да се насладите на пълна релаксация на тялото и душата в приятна обстановка с подходяща музика.

ЗА ДОСТАВЧИКА

Лозенец МЕД

Лозенец, ул. Милин Камък 32 ет. 1, София, България

0883603080

www.facebook.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА

Не са намерени оферти.
Условия за ползване | RSS | BGtop
0.002639
© 2011-2021 Bezplaten.bg