Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Цялостен масаж с аромат на ШОКОЛАД и КАКАО за 12.64, вместо 35 от "Лозенец МЕД"

Душата ви отдавна копнее за поне 1 час, който да бъде само ваш. Подарете си наслада за душата и сетивата с 60 мин. масаж с аромат на ШОКОЛАД и КАКАО от Лозенец МЕД

 • Оригинална цена
  35.00 лв
 • Цена за теб
  12.64 лв
 • Спестяваш
  22.36 лв
 • Отстъпка
  -63%
-63%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Ваучерът включва:

Цялостен арома масаж с аромат на ШОКОЛАД и КАКАО с продължителност 60 мин. за 12.64лв.

 

Арома терапевтиченият масаж е древно лечебно изкуство, което въздейства не само на физическо, но и на енергийно ниво. Той е терапевтична процедура, която комбинира действието на масажа и лечебните свойства на етеричните масла. Масажът цели да допълни въздействието на ароматите чрез стимулиране на обонянието, осезанието и кожата.

 
Какаото е добре позната в цял свят, но малцина знаят за лечебните й свойства. Ароматът й активизира концентрацията на ума и зрителната памет; той притежава общоукрепващо имунната система свойство. Вярва се също, че канелата увеличава енергичността и циркулацията на кръвта и помага дори при студени крайници.
 
Доверете здравето си на Лозенец МЕД! Професионални масажи извършвани от дипломирани магистри по кинезитерапия! С всеки масаж получавате и безплатна консултация и съвети как да те отървете от нежеланата болка в опорнодвигателния апарат.... или просто може да се насладите на пълна релаксация на тялото и душата в приятна обстановка с подходяща музика.

 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Лозенец МЕД

Лозенец, ул. Милин Камък 32 ет. 1, София, България

0883603080

www.facebook.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003281
© 2011-2021 Bezplaten.bg