Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

50% намаление за мегаспектакъла „Българска сватба“ на Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл - 03.04.2012 от 19:00

Насладете се на вълшебна смесица от ритмични народни танци и модерно звучене! В песен и танц, умело се преплитат непреходните теми от нашия живот - любов, веселие, мъка, гурбетчийство...

 • Оригинална цена
  20.00 лв
 • Цена за теб
  10.00 лв
 • Спестяваш
  10.00 лв
 • Отстъпка
  -50%
-50%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА


На 3 април гледайте мегаспектакъла "Българска сватба" на Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл на сцената на зала Конгресна, в Двореца на културата и спорта от 19:00 часа.

Гостува: Боби Шапков

 

Повече за "Българска сватба" :

   
  Проектът съдържа песни, които са достатъчно популярни и се пеят в цяла България предимно на сватбени тържества. Темата е българската сватба - в миналото и сега, от задявките на младите до ритуалите на сватбата. Повечето песни са типични за Пиринска Македония, но са включени и песни от други краища на България.


И днес няма друг по-красив празник от сватбата, където млади и стари, познати и непознати се събират, загърбват всички противоречия по между си и в името на новото начало, на младите, си прощават и непростимото!

Това вдъхновява Николина Чакърдъкова и нейният екип и дава основата на прекрасния спектакъл ''Българска сватба''. Тя, заедно с Неврокопски танцов ансамбъл разкрива магията на сватбения обичай.

Идеята е съвсем простичка и затова истинска! Това е една приказка, една мечта, която Николина Чакърдъкова ще ви разкаже и ще ви накара да съпреживеете!

Спектакълът е един поглед към миналото, към традицията и една визия за бъдещето. Хората ще имат възможността да видят как нашите баби и дядовци са правели сватбата, какви са били обичаите, да се пренесат в един друг свят, където властват традицията и красотата, а по-младите могат да помечтаят и да намерят себе си.

Такъв е животът при нас, в Неврокопско, за едни приказка, за други мечта, за нас реалност, но приказна. Затова ще ви го разкажем като приказка!


“...Имало едно време...”

 

                                     

ЗА ДОСТАВЧИКА

ТЕАТЪР БЪЛГАРАН

гр.Варна , ул.Братя Шкорпил 33

052/602 828

bulgaran.bg

www.facebook.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003350
© 2011-2021 Bezplaten.bg