Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

НЕ на досадните хлебарки! Отървете се от дразнителите във вашия дом безвредно, само за 23.90 лв, вместо за 40 лв

Ако ви е омръзнало стомахът ви да се свива от ужас, когато видите хлебарка в дома си, значи е време да се възползвате от супер изгодното предложение на ДДД – Зафир Зафиров!

 • Оригинална цена
  40.00 лв
 • Цена за теб
  23.90 лв
 • Спестяваш
  16.10 лв
 • Отстъпка
  -40%
-40%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

ЕТ "ДДД – Зафир Зафиров" – София  (дезинфекция, дезинсекция и дератизация), е  лицензирана фирма с основен предмет на дейност: борбата с вредните гризачи и членестоноги.

    В интерес на своите клиенти – за тяхно удобство и безопасност, специалните обработки на обектите се извършват и в извънработно време, в почивни и празнични дни, изцяло съобразено с изискванията на клиента, след осигурена безплатна консултация.

    Фирмата предлага няколко варианта за обработка и поддръжка на работни, битови, складови и производствени помещения срещу насекоми и гризачи със задачата и гаранциите за свеждането им в границите на биологичния минимум и до пълното им унищожаване. Възможни са както еднократни обработки, така и абонаментни програми.

Хлебарките са едни от най-вредните насекоми живеещи в пряка близост до човека. Те са активни през цялата година. Ето защо премахването на хлебарки в частни жилища, ресторанти, хотели, здравни заведения и други обекти застрашени от тези вредители трябва да се извършва с качествени препарати целогодишно и съобразно нуждите на конкретния обект. На пролет и есен числеността на хлебарките в сградите с парно отопление рязко се увеличава, за това е добре да се вземат мерки навреме и за това ще ви помогнат ЕТ "ДДД – Зафир Зафиров".

ЗА ДОСТАВЧИКА

ДДД – Зафир Зафиров – София

София

0898 78 60 45

hlebarka.alle.bg


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003087
© 2011-2021 Bezplaten.bg