Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Биоскенер и вега тест на 184 показтеля от Стик Силвър център само за 27.50 лв, вместо за 150 лв

Възползвайте  се от изгодното предложение на център Стик Силвър, направете си Вега тест и биоскенер на супер изгодна цена.

 • Оригинална цена
  150.00 лв
 • Цена за теб
  27.50 лв
 • Спестяваш
  122.50 лв
 • Отстъпка
  -81%
-81%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Ваучерът включва:

 • Вега тест
 • Био скенер

Ако проявявате непоносимост към определена храна, вашето тяло не може да я преработва добре. Вследсвие на това в кръвта Ви постъпват частици, които имунната система определя като "враг" и това стресира цялото тяло. Ако Вие редовно употребявате храни, които не са подходящи за вас, това кара тялото Ви да изпитва дискомфорт, а също така отслабва имунната Ви система и сте по-уязвими към различни заболявания.

Апаратът има няколко извода, единият завършва със сфера, в която се поставят ампули с хомеопатични екстракти от различни продукти. Контактът между пациента и апарата ce осъществява посредством манипулатор, който излиза от втория извод ,а на третия извод има подобен на писалка накрайник, който завършва с тъп връх. С него се оказва минимален натиск върху точка от меридиан бял дроб по китайската медицина и върху скалата на апарата се отчита
поносимостта на човека към продукта, поставен в сферата.

При изследването се отчита моментното състояние на организма. Непоносимостта към дадена храна не означава, че трябва да се лишите от нея до края на живота си. Ето защо някои продукти се спират за период от 3 месеца, а други за 6.

Разглеждат се 184 показателя от различни групи: консерванти, подправки, животински протеини, зърнени, сосове, подсладители, пресни плодове, сухи плодове, млечни продукти, варива, отпускащи, риба, зеленчуци."

Ако се съобразявате с резултатите, получени при теста ефектът върху организма ВИ ще е видим. Метаболизма се засилва, а килограмите започват да намаляват без допълнителни диети и физическо натоварване.

Не се прилага при хора с байпас,
пейсмейкър, бременни и деца под 7 години.

Квантова диагностика с биоскенер
 
Квантовият магнитен анализатор е нов инструмент за анализ на този феномен. Слаби магнитни честоти от човешкото тяло се събират от магнитния сензор, и след усилване от апарата чрез вградения микро-процесор се анализират. Данните се сравняват със стандартни резонанси от квантовия спектър на заболяванията, както и с други показатели включени в апарата, за да се прецени дали честотите на сигналите са нередовни. За тази цел се използва подхода „Фурие”. Въз основа на този метод, могат да бъдат направени анализ и преценка на здравословното състояние и на основни проблеми в организма.

Методът на Квантовият Магнитен анализ е нова, бърза, точна и неинвазивна спектрална методика за изследване и е особено подходящ за сравнение на лечебния ефект на лекарства и продукти за здравето.

Дават се резултати за 130 показателя, разделени в няколко основни групи - включително сърдечно-съдови и мозъчно-съдови състояния, костна минерална плътност, микроелементи, олово в кръвта, ревматизъм, белите дробове и дихателните пътища, нефропатия, кръвна захар, стомах и черва, черен дроб и жлъчка, гинекология,  простата , костни заболявания, витамини и микроелементи.

Преди изследването не трябва да се приема храна и течности със захар поне 3 часа. Трябва да се премахнат всички метални предмети от тялото и да се ограничат до минимум тези по дрехите. Не се прилага при хора с пейсмейкър или байпас и деца под 10 години.

 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Стик Силвър ЕООД

Софияж,ж.к Красно село, ул. Хубча 4

0893 436045

stiks-bg.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003378
© 2011-2021 Bezplaten.bg