Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Промоция SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BONACURE - лечебна и възстановителна серия за 59 лв.вместо за 73.75 лв.

Вземете безплатен ваучер и използвайте професионалните продукти на Schwarzkopf.

Промоция SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BONACURE - лечебна и възстановителна серия шампоан с Q10, сатенен спрей с Q10, възстановителна маска с Q10. Поръчайте сега само за 59 лв.

 • Оригинална цена
  73.75 лв
 • Цена за теб
  59.00 лв
 • Спестяваш
  14.75 лв
 • Отстъпка
  -25%
-25%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Възстановяващ шампоан с Q10 почиства зряла и чуплива коса и я презарежда с значително повече здравина, за да се бори с признаците на остаряване на косата ...Сега с по-голяма концентрация с коензим q10. Стимулира корените на косата за да се активира производството на двата кератина, които намаляват с времето. За устойчива и бляскава коса пълна с вечна красота.

Сатенен спрей с Q10 без отмиване.....вече с по висока концентрация с коензим Q10 разплита зряла и чуплива коса,стимулира корените на косата за да се активира производството на двата кератина, които намаляват с времето ,заздравява структората на косата отвътре.

Маска за коса с Q10....дълбоко подхранва зрелите и чупливи коси повишено съдаржание на коензим Q10 стимулира корените на зрелите коси активира производството на 2-та кератина които намаляват с времето,усилва вътрешната структора на косата и предава плътност.

ЗА ДОСТАВЧИКА

ТЕХНОХЕНДС ЕООД

София

0888 869135


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.004306
© 2011-2019 Bezplaten.bg