Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Изгодно! ПАКЕТ от 11 процедури фотоепилация на интим за жени само за 130 лв, вместо за 715 лв. Бонус - 1 безплатна процедура

Искате да забравите за нежеланото окосмяване? Предлагаме ви безболезнено, бързо и гарантирано премахване на окосмяване на интим  с HPL технология с офертата на Работилница за красота "Хармония".

 • Оригинална цена
  715.00 лв
 • Цена за теб
  130.00 лв
 • Спестяваш
  585.00 лв
 • Отстъпка
  -82%
-82%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Ваучерът е валиден за 11 процедури фотоепилация, които трябва да се осъществят в рамките на 8 месеца. Работилница за красота "Хармония" ви предлага и страхотен бонус - 1 безплатна процедура! 

Важно: Всеки, взел ваучер, получава 20% отстъпка в деня на ползването на ваучера от услуга, предлагана от салона ! 
 
Фотоепилацията е премахване на окосмяването чрез използване на светлина. Тази дефиниция включва две техники: интензивна пулсираща светлина (HPL) и лазерна епилация.
 
Основната разлика между двата метода е, че фотоепилацията (HPL) е приложима за повечето типове кожа и цвят на окосмяване, икономична е и безболезнена. Също така, подобно на лазерната епилация, постига трайни резултати.
 
Интензивната пулсираща светлина (HPL) се състои в излъчването на смесена светлина, с различни дължини на вълнита, което позволява адаптиране на процедурата според индивидуалните характеристики на всеки клиент.

ЗА ДОСТАВЧИКА

Работилница за красота Хармония

гр. София, ул. Нишава № 46

harmonya.eu

www.facebook.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА

Не са намерени оферти.
Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003096
© 2011-2021 Bezplaten.bg