Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Не пропускайте! Квантова диагностика и анализ на резултатите само за 12 лв, вместо за 40 лв

Здравето е нещо безценно, а за да сме здрави, трябва редовно да следим състоянието на организма си. Възползвайте се от изгодното предложение на Марсил Къмпани и си подарете здраве.

 • Оригинална цена
  40.00 лв
 • Цена за теб
  12.00 лв
 • Спестяваш
  28.00 лв
 • Отстъпка
  -70%
-70%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Ваучерът включва:

 • Квантова диагностика чрез биоскенер
 • Анализ на резултатите

Повече информация за Биоскенера:

В процеса на клетъчното делене и подновяване, заредените електрони, като основна единица на клетката се движат и се променят непрекъснато с висока скорост, като излъчват електромагнитни вълни без прекъсване. Сигналите на електромагнитните вълни, излъчвани от човешкото тяло определят специфичното състояние на тялото, съответно здраво или болно . В условията на живот, различните сигнали на електромагнитните вълни могат да бъдат анализирани.
 
Квантовият магнитен анализатор е нов инструмент за анализ .Слаби магнитни честоти от човешкото тяло се събират  от магнитния сензор, и след усилване от апарата чрез вградения микро-процесор се анализират. Данните се сравняват със стандартни резонанси от квантовия спектър на заболяванията, както и с  други показатели включени в апарата, за да се прецени дали честотите на сигналите са нередовни. За тази цел се използва подхода „Фурие”. Въз основа на този метод,  могат да бъдат направени анализ и преценка на здравословното състояние и на основни проблеми в организма.
 
Дават се резултати за 130 показателя, разделени в няколко основни групи – включително сърдечно-съдови и мозъчно-съдови състояния, костна минерална плътност, микроелементи, олово в кръвта, ревматизъм, белите дробове и дихателните пътища, нефропатия, кръвна захар, стомах и черва, черен дроб и жлъчка, гинекология,  простата , костни заболявания, витамини и микроелементи.
 
Не се прилига при хора с байпас и пейсмейкър и деца под 12 години.
Предварителна подготовка: изследването се прави на полупразен стомах – 3 часа преди него не бива да се приема никаква храна или течности със захар. Водата не се ограничава. По време на изследването е хубаво металните предмети по дрехите и тялото да са ограничени до минимум за по-точни резултати.

ЗА ДОСТАВЧИКА

Марсил Къмпани

София, Стрелбище, ул. Кестенова гора 25

0879 00 10 12


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.006056
© 2011-2019 Bezplaten.bg