Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Инфраред термокабина, хидромасажна вана и антицелулитна терапия - за 31 лв., вместо 72 лв!

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФОРМА КАТО СТОПИТЕ ИЗЛИШНИТЕ КАЛОРИИ И НАМАЛИТЕ ЦЕЛУЛИТА!

 • Оригинална цена
  72.00 лв
 • Цена за теб
  31.00 лв
 • Спестяваш
  41.00 лв
 • Отстъпка
  -57%
-57%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Какво включва офертата:

1.    Инфраред термокабина -60 мин.  – 12 лв.

Инфрачервената топлина представлява цялостна терапия за тялото.Чрез нея се:
    -облекчава болката при ставни и мускулни проблеми;
    -регулира се теглото;
    -има ефект на физически натоварвания ( упражнения);
    -действа тонизиращо и релаксиращо;
    -детоксикиращо-пречиства организма, като го освобождава от натрупаните токсини;
    -облекчава стреса и намалява напрежението;
    -подсилва действието на сърцето, като подобрява циркулацията на кръвта и балансира кръвното налягане;

    КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИНФРАЧЕРВЕНАТА ТОПЛИНА?

    Инфрачервените лъчи са полезните лъчи на Слънцето и се делят на 3 диапазона: къси, средни и дълги. Най-благотворни за човека са дългите инфрачервени лъчи. Този вид светлина не може да се види с човешкото око, а само със специална камера.Така или иначе ние чувстваме този вид светлина под формата на топлина. Обикновената сауна разчита на загряване на въздуха, а при инфрачервената кабина 80% от топлината се абсорбира от живата материя.Тя прониква на 3-4 см. Под кожата и води до изпотяване на тялото при 40-55 градуса по С.
    Сауната е едно от средствата за релаксация, но много хора не могат да я използват. Причина за това са високото кръвно налягане, разширените вени,сърдечно-съдовите заболявания и др.
    В този случай перфектно решение се явява термокабината.

    КАК  ТЕРМОКАБИНАТА ОСЪЩЕСТВЯВА ЦЯЛОСТНА ТЕРАПИЯ?

     Облекчава болката чрез разширяване на кръвоносните съдове,което води до увеличаване циркулацията на кръвта и позволява по-голямо количество кислород да достигне до увредените участъци. Това спомага за намаляване на болката и ускоряване на оздравителния процес.Инфрачервената кабина се
използва интензивно при лечението на АРТРИТИ , РЕВМАТИЗЪМ , МУСКУЛНИ И СТАВНИ БОЛКИ И ДР.
    При 25 мин. сеанс се изгарят 600 калории. Намалява се холестерола. Предизвиква обилно изпотяване и изхвърля солта и вредните токсини. Загубата на тегло е възможна , поради превръщането на човешката мазнина в течна при 40 градуса по С и тялото чрез потта изхвърля вредните и ненужни вещества. Намалява се и целулита.
    Дълбочинното проникване в кожата предизвиква естествена топлинна реакция на тялото, което води до повишаване на броя на белите кръвни телца.Те се борят с инфекциозните заболявания.
    Инфрачервената топлина почиства основно порите на кожата и активизира кръвообръщението.Тя става по-мека и еластична.
   
    Инфрачервените лъчи се абсорбират 80% от тялото.Естествена телесна реакция е охлаждане посредством интензивно кръвоснабдяване на затоплените кожни и мускулни участъци.Кръвта преминава от вътрешните органи в крайниците, мускулатурата и кожата. Тази естествена телесна активност действа като пасивен фитнес тренинг. Ако направите 20-30 мин. сеанс, Вие се изпотявате така, както ако пробягате 11 км.

2.    Хидромасажна вана -20 мин. – 20 лв.
Днес- в хидромасажните вани, душкабини и басейни се комбинира удоволствието от къпането с полезното действие на топлината, масажа и използваните за тази цел продукти, извлечени от  морското дъно и комбинирани със съвременните свойства на  ароматерапията.
Как действа хидромасажа на тялото?
Струите топла вода активно стимулират мускулите, масажират повърхностно и в дълбочина, като действат на тялото изключително отпускащо. Потапянето във водата, обогатена с лечебни минерални морски соли, луга, ароматерапевтични масла и др., възстановява силите след физическо натоварване, намалява нивото на стреса, помага при травми и разтягания.Изключителен ефект има при лечение на някои заболявания на нервната система, нарушения на опорно-двигателния апарат и др.
 Широко използвания аеро- и хидромасаж прави чудеса при специфични неразположения. Микровибрациите , с постоянната смяна на честотата и амплитудата, нормализират структурата и състоянието на тъканите, стимулират циркулацията на кръв във вените и артериите, разграждат мастните натрупвания, намаляват проявите на целулита.
Учудващ е фактът, че организмът сам разпознава в целия спектър на микровълни онези техни колебания, които са полезни за него. Техните резонансни честоти се срещат във всяка една тъкан, във всяка една клетка на тялото. Тази, един вид  водна вибротерапия, се характеризира с факта, че колебанията и трептенията се пренасят чрез водата в човешкото тяло. Мускулите се изпълват с енергия, кожата става по-еластична  и на вид по-млада, освобождава се нервното и психическото напрежение, премахва се стреса и организма

3.    Антицелулитна и пречистваща терапия с френска козметика - судакрем репинг-45 мин. -40 лв..
1.    Судакрем-репинг  -  30 мин.
2.    Душ – 5 мин.
3.    Липоскулптуриращ крем – 10 мин.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ :   45 мин.
ЦЕНА :   40 лв.

    Терапията е подходяща за всички, които имат натрупвания на проблемни зони ( бедра, талия и др.). Чрез нея се стимулират естествените процеси в тялото, елиминира се целулита, намаляват се подкожните мазнини, извършва се стимулиране на подкожната микроциркулация и детоксикация. Добре е да се приложи с подходяща диета и гимнастика. Продуктът представлява пластифицираща  паста, обогатена с минерали. Това е нов, патентован продукт, без аналог. Предизвиква изпотяване и отделяне на токсини, разширява порите, като благоприятства проникването на активните съставки.15 мин. след бодирепинга се предизвиква изхвърляне на отпадните вещества от активно-действащата фаза. Използваните продукти действат на разграждането на подкожните мазнини и улесняват елиминирането им.Целта на използвания судакрем е да трансформила триглицеридите в свободни мастни киселини, които са по-лесни за елиминиране. Усещането след процедурата е стягане и се оформя силуета и контура на тялото.

12 лв + 20 лв. + 40 лв. = 72 лв. Чрез взимането или представянето на ваучер вие ползвате 57 % отстъпка от тази промоция и плащате на място само 31 лв.!!!
 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Възстановителен SPA център „Био Енерго Спектър”

София, кв. Лозенец ул. Стоян Заимов 14, партер, /до хотел Хемус и 4 РПУ/

0896 691827

besbg.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА

Не са намерени оферти.
Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003035
© 2011-2021 Bezplaten.bg