Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Само да края на февруари: 50-минути - лечебен масаж и детоксикация - за 10 лв. вместо 30 лв!

За да бъдетевинаги млади и здрави - направете нещо добро за тялото, за да иска душата да живее в него. Премахнете болките в гърба и пречистете тялото си от вредните токсини!

 • Оригинална цена
  30.00 лв
 • Цена за теб
  10.00 лв
 • Спестяваш
  20.00 лв
 • Отстъпка
  -66%
-66%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Детоксикация и лечебен масаж


Детоксикацията дава неограничени възможности да се радвате на постоянен извор на живот. Това е процес на прочистване на тялото от натрупаните в следствие на неправилния ни начин на живот токсини и пикочна киселина. Активизират се клетките и се подобрява функцията на жизненоважните органи. Премахва се хроничната умора. Отпускат се мускулите и сухожилията,увеличава се жизнената енергия. Укрепват се бъбреците. Подобрява се съня. Има големи подобрения специално при подаграта и всички артритни проблеми. Възстановява се нормалния ритъм на менструацията, отшумяват неразположенията от ПМС. Процедурата по детоксикация пречиства клетките в тялото и повишава значително имунната защита на организма. Един пълен цикъл на детоксикация са средно 15 процедури, които се правят за около 45 дни. През това време постепенно се пречистват всички органи и системи на клетъчно ниво до 80 % и започват да работят в норма. Така по естествен път при тежки заболявания има подобрения. При наличие на процеси в начален стадий е възможно пълното им елиминиране и спестяване на бъдещо лечение. По време на процедурата в леген с вода се потапят краката и електрод, който е включен в апарата. На всяко стъпало има над 2 000 пори, които се разширяват от топлата вода и през тях до края на процедурата токсините излизат във водата и я оцветяват. По цвета може да се определи кой орган се чисти в момента и къде в организма са сериозните проблеми. Апаратът  има допълнително подгряващ инфрачервен бамбуков колан и електродни пластири за физиотерапия. Те се слагат на акупунктурните точки по тялото и има ефекта на точков масаж. Използват се за превенция и лечение на болки в кръста, ставите и мускулите.

Оставете в миналото здравните проблеми, наднорменото тегло и депресията.
Чрез леглото - масажор DY се прилага метод за терапия с инфрачервени лъчи, топлина и движение. Терапията представлява комбинация от рефлексотерапия,  точков масаж с инфрачервена топлина, магнитотерапия,  йонизация в съчетание с нефритени валове. Ефектът на затопляне се увеличава от турманиевата керамика, която е от турмалин, германий и
вулканични сплави. Това премахва стреса, мускулното напрежение, подобрява циркулацията на кръвта и увеличава енергията в тялото. В леглото – масажор DY има вградени нефритени топки, които се движат и правят масажа. Турманиевата керамика и нефритите по цялото легло се затоплят и от тях по естествен начин има инфрачервено излъчване и магнитно влияние, тъй като това са естествени камъни, а германия подпомага кръвта да се насища с кислород. Леглото – масажор се използва за релаксация, профилактика и оздравяване при различни проблеми. Чудесно се повлияват болките в областта на гръбначния стълб и ставите  (остеохондроза, сколиоза, радикулит, артрит, артроза). При сърдечно съдовата система възстановява след инфаркт, нормализира кръвното. Премахва хроничната умора, подобрява съня, увеличава устойчивостта към стреса, подобрява проводимостта на нервните импулси в организма. В урологията и гинекологията действа при безплодие, кръвотечения, проблеми с простата, повишава потентността и либидото.

Подобрява зрението и слуха. Коригира стойката в детско – юношеската възраст. Подпомага оздравителните процеси в черния дроб. Забавя процесите на стареене, поддържа водния баланс и регулира процеса на топлообмена в организма.Ползвайки масажа от движението на естествените камъни, човек е по-здрав, релаксиран и в кондиция от лечебното излъчване на нефрита и турманиевата керамика.
Посещението включва:
- процедура за детоксикация;
- процедура за дълбок точков масаж и рефлексотерапия с леглото - масажор DY за лечебен масаж;
Направете нещо добро за тялото си, то ще ви е благодарно за това!
Времетраене на една процедура: 50 минути.

ЗА ДОСТАВЧИКА

ИЗИДЕТОКС

София, Люлин 6, ул. Дж. Неру 28, ет.1, офис 15, сграда

0889 849072

izi-de-tox.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003359
© 2011-2021 Bezplaten.bg