Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Бъдете здрави! Направете си пълен Вега тест на 184 показателя за 25.90 лв вместо 70 лв

Здравето няма цена, възползвайте се от  изгодното предложение на Ценър Иноватив  и си направете Вега тест.

 • Оригинална цена
  70.00 лв
 • Цена за теб
  25.90 лв
 • Спестяваш
  44.10 лв
 • Отстъпка
  -63%
-63%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Ваучерът включва:

 • Вега тест, измерващ 184 показателя
 • Консултация със специалист

Вега тестът е бърз и надежден начин да разберете към кои храни Вашият организъм има непоносимост.Той е безболезнен и безопасен. Явява се алтернатива на кръвния тест, но е по-широко достъпен. При него не се взима кръв и не се използват игли.

Резултатът е готов за около час и половина. Методът на изследване се базира на теорията, че всяка храна има различна енергийна структура. За да се изследва тази структура, трябва да се създаде верига между машината, храната и пациента. Vega Test изследването се извършва чрез тестване отговора на организма към различни субстанции въведени във веригата.

Технологията на компютърния апарат е основана на принципите на електро- акупунктурата. Отчитат се стойностите на биополето. Докато седите удобно на стола, държите в лявата ръка метален накрайник, свързан с компютъра. Той е свързан с гнезда, в които се поставят ампули с хомеопатичен разтвор на извлек от различни видове храни. Веригата се затваря с писец, допрян до точката "Р11" в основата на нокътя на палеца на ръката.

Не боли, писецът не боде. С получените данни от теста ще знаете каква и колко храна да приемате, за да редуцирате теглото си, да дезинтоксикирате тялото си и да поддържате фигурата си. Вега тестът решава редица проблеми при хора с диабет и други ендокринни заболявания, сърдечно съдови, нервни, кожни, заболявания на опорнодвигателния апарат и т.н..

 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Център Иноватив

София, бул.Витоша 37

0876 200 813


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА

Не са намерени оферти.
Условия за ползване | RSS | BGtop
0.007000
© 2011-2021 Bezplaten.bg