Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Пречистване и детоксикиране, заглаждане и освежаване на кожата, край на болките в гърба за 40 лв, вместо за 90 лв

Комбинирана терапия за пречистване и детоксикиране, заглаждане и освежаване на кожата, премахване на болките в гърба - 4 процедури за 40 лв., вместо за 90 лв.! Четири процедури на цената на една!

 • Оригинална цена
  0.00 лв
 • Цена за теб
  0.00 лв
 • Спестяваш
  0.00 лв
 • Отстъпка
  -56%
-56%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТАЕксфолиране-пилинг на цяло тяло със соли от Мъртво море-35лв.

Тази терапия е подходяща за загрубяла кожа и такава с неравномерна текстура, а също и за впити косми. Чрез нея  ефикасно се отстраняват
мъртвите клетки, постига се заглаждане на кожата (дори и най-
загрубелите участъци), стимулира се клетъчното възстановяване и се
повишава микроциркулацията. Възвръща се излъчването и жизнеността на кожата, тъканите се тонизират и укрепват. Ексфолирането е подходящо преди лятото-за получаване на равномерен тен; преди епилация-за подготвяне на кожата и избягване на впитите косми, в края на зимата-за перфектно тяло с по-мека и по-гладка кожа; след излагане на слънце , с цел подчертаване на тена; като предхождаща терапия , тъй като обновената кожа е особено възприемчива към следващите процедури; по всяко време на годината за стимулиране на самообновяването на клетките. Солите от Мъртво море са силно минерализирани и обогатени с натурални  растителни масла. Като финал тялото е силно енергизирано, кожата –гладка, сияйна, обновена и  пречистена , копринено мека и с деликатен аромат.

- ексфолиране- 30 мин.
- душ-5мин.


2. Частични апликации на гръб с натурална кал от Мъртво море - 25лв.

Натуралната кал от Мъртво море представлява чист  природен продукт,  с  много високо съдържание на микро- и олигоелементи. Калните апликации на гърба,с предварително загрята кал на 38-40 градуса по Целзий, дават възможност да се отпуснат пренапрегнатите мускули, да се премахнат спазмите и болките в гърба, да се освободи   нервно-психическото и физическото пренапрежение, както и стреса.Терапията притежава много висок релаксиращ и обезболяващ ефект.Чрез нея се  активизира кръвообръщението и лимфотока, пречиства (детоксикира)се кожата, като паралелно тя става  по-стегната и гладка.

- кални апликации на гърба-20 мин.
- душ-5мин.

3. Релаксиращ масаж на гръб - 25лв.

Тук се използват  натурални етерично терапевтични масла , които чрез различните  похвати и движения на масажа се втриват, дифундират през пречистената от предните терапии кожа и предизвикват истински релакс.
След масажа се усеща едно истинско разтоварване, обновяване и освежаване.

-масаж на гръб-20 мин.

4. Инфраред нагревки на гръб – 5лв.

Доказано е,че инфрачервената светлинна терапия ефикасно облекчава
болките в ставите и мускулите, засилва кръвообръщението, премахва напрежението и води до тотален релакс и отмора. Дълбоко проникващите светлинни лъчи, със специфична дължина на вълната, допълнително подмладяват кожата и я пречистват  от токсини. – 20 мин.

 
ЦЕНА НА ЦЯЛОСТНАТА ТЕРАПИЯ - 90 ЛВ.

ОТСТЪПКА-56%

Вие плащате: 40лв. ЗА ВСИЧКО!

ЗА ДОСТАВЧИКА

Възстановителен SPA център „Био Енерго Спектър”

София, кв. Лозенец ул. Стоян Заимов 14, партер, /до хотел Хемус и 4 РПУ/

0896 691827

besbg.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.002739
© 2011-2021 Bezplaten.bg