Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Подобрете нивото на своята работа: Вземете самоучители по компютърна грамотност на страхотната цена от 12 лв, вместо 24 лв!

Имате нужда да подобрите нивото на компютърната си грамотност сега на страхотна цена!  Вземете своят мултимедиен интерактивен курс от вида "Виртуален учител"!

 • Оригинална цена
  24.00 лв
 • Цена за теб
  12.00 лв
 • Спестяваш
  12.00 лв
 • Отстъпка
  -50%
-50%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Ваучерът се предлага в 3 варианта, всеки на цена 12 лв:

 1. Практически самоучители за Word
 2. Практически самоучители за Excel
 3. Практически самоучители за Windows XP

 

За кого са подходящи самоучителните дискове:

 • всеки, който желае да създава и обработва текстови материали и документи  или да създава и работи с таблици с персонален компютър
 • всеки, който желае да се яви на тест за да получи  сертификат за владеене на работа с компютър, например ECDL, GUC, MOUS, и други международно признати сертификати
 • преподаватели, за повишаване ефективността на обучението по текстообработка и таблици
 • служители, за да усъвършенстват постоянно своите умения за работа с компютър
 • всеки, който иска да промени вида или нивото на професионалната си квалификация

Как се ползват продуктите?

Инсталират се на персонален компютър с операционна система  Windows XP, Vista, 7. Лицензът е  за един компютър. Продуктите са предназначен за самостоятелна или групова подготовка.

Методическа характеристика:

Материалът се поднася на български език с дикторски текст и се дублира с текст на екрана. Показват се симулирани действия, които реално се извършват при работа с WINDOWS XP, WORD или EXCEL като се обясняват и различни варианти за постигане на определен резултат.

С цел по-добро разбиране и запаметяване на функциите на програмата обучаемият сам извършва повечето от действията, като при забавяне или грешка получава визуално подсказване. Темпото на работа с продукта може да се управлява от обучаемия. Възможно е частите от материала с повишена сложност да бъдат повтаряни без ограничение до отлично овладяване.

След обяснение на дадена функция се дава възможност на обучаемия да реализира кратка задача, с което да се увери, че може сам да го прави и при реални работни условия. В края на всеки раздел има тестови задачи. Основният екран на продукта е олекотен визуално и същевременно има необходимите информации и  бутони за всички действия, като преминаване на друг урок, повтаряне на част или урок, регулиране на силата на звука, пауза. В продукта има вграден речник на специализираните термини, използвани при работа с компютър, обяснени на български език. В него обучаемият може да добавя свои бележки или подсказки.

Предимства:

Най-важните предимства на интерактивния самоучител в сравнение с обучението с книги е, че обучаемият не само изслушва и прочита материала, а вижда как функционира програмата и може да извършва реални действия, както и да се тества сам. Предимството в сравнение с обучението в школи е че не се изразходва време за посещение в определен час и на определено място, и не се работи в голяма група, а индивидуално. По този начин се пести време и се избират оптималните скорост и начин на работа за всеки обучаем, според неговите възможности или предпочитания.

ЗА ДОСТАВЧИКА

ЕДИМИТ ООД

гр. София, бул. Цариградско шосе, 131, АТМ център, оф. 206

02/9753751

www.edimit.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.004249
© 2011-2019 Bezplaten.bg