Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Време е за спорт! 8 посещения за Аerobic Dance Mix или Каланетика от Body Sculpture за 20 лв., вместо за 36 лв.!

"BODY SCULPTURE"- Вашето място за премахване на излишните килограми и подобряване на физическото състояние и тонус. Насладете се на всичко това под вещото ръководство на Ирена Кирякова - завършила НСА - София!

 • Оригинална цена
  0.00 лв
 • Цена за теб
  0.00 лв
 • Спестяваш
  0.00 лв
 • Отстъпка
  -45%
-45%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

AEROBIC DANCE MIX е забавна аеробна тренировка под звуците на салса, меренге, регетон, кумбия, ча-ча, хип-хоп, ориентал и много други забавни танцови ритми. Цялата програма е базирана на интервалното трениране – сесии с интензивно натоварване, следвани от кратки по-спокойни периоди за възстановяване. Включени са и по-силови упражнения за повече тонизиране на мускулите.
Тренировката зарежда не само с добро настроение, но помага за изгарянето на доста излишни калории, допринасяйки за перфектна спортна форма.
В динамичното темпо на най-популярните танцови стилове се включват движения, в които участват всички части на тялото. Часовете са приятни, стъпките са лесни, повтарящи се, в определен ритъм и се запомнят бързо. За една тренировка се изгарят между 500 и 700 калории по изключително забавен начин без изобщо да разберете колко голямо е всъщност натоварването.

Каланетика

Създателката на каланетиката е Калан Пинки. Това е система от упражнения за развиване на сила и гъвкавост, които активизират големите мускулни групи, чрез фини и прецизни пружиниращи движения. Укрепва тялото без риск от травми. Натоварват се не отделни мускули, а цели групи. Всяко упражнение е насочено към определена част от тялото - ханш, бедра, талия, корем. Въздейства се пряко върху проблемните зони, освен това се отстраняват и излишните мастни клетки. Малката амплитуда на движение, големият брой на повторения и бавното темпо на изпълнение водят до подобряване на мускулната издръжливост. Каланетиката е била замислена като метод за хора, имащи проблеми с гръбнака. Няма тласъци, всеки сам определя темпото, може да прави почивки по свой избор. Подходяща е за всички възрасти, дори за възрастни хора!

 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Body Sculpture

Спортна зала, гр. Варна

899843584


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.004612
© 2011-2019 Bezplaten.bg