Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Вземете интерактивни мултимедийни самоучители Classic Business English за 66 лв или English For Everyone за 99 лв !

Имате нужда от професионален персонален учител по английски език? Възползвайте се от нашето предложение с ваучера, който се предлага в 2 варианта:

1. Classic Business Englsih за хора с основни познания по английски плюс подарък Multimedia Practical English Grammar(MPEG) за 66лв.  или   2. English for everyone за начинаещи за 99лв.

 • Оригинална цена
  220.00 лв
 • Цена за теб
  66.00 лв
 • Спестяваш
  154.00 лв
 • Отстъпка
  -70%
-70%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Ваучерът се предлага в 2 варианта:

 • Classic Business Englsih за хора с основни познания по английски плюс подарък Multimedia Practical English Grammar(MPEG) за 66лв.    
   
 • English For Everyone за начинаещи за 99лв.

 

1. Classic Business EnglishЗа хора с основни познания по английски

Продуктът включва 1 DVD ROM с около 4 часа филм.

За първи път на пазара се появява интерактивен курс, който използва автентичен видео-материал на ББС, представящ сюжет от реалния бизнес с превод на български език. Темите перфектно покриват всички възможни ситуации от деловия живот в една фирма. Филмът е ползван за представяне на езиковия учебен материал в естествена структурна прогресия на граматика, лексика и езикови функции.

Изненадваща ефективност на процеса на овладяване на езика се постига чрез запаметяване на текст със съответния звук, трениране на собственото произношение, диктовка - проверявана и коригирана от компютъра, разнообразни граматични упражнения.

По този метод се постига лесно и стабилно овладяване на т.н. “бизнес английски език” до ниво “напреднали”. Уникалните интерактивни функции на продукта позволяват максимално усъвършенстване на произношението, правописа и правилните граматични структури с темпо, определено  единствено от индивидуалните възможности и амбиции на обучаемия.

Продуктът е с код за регистрация на лиценз за един РС. Време за добро овладяване на материалаоколо 150 часа.

ПЛЮС ПОДАРЪК: Multimedia  Practical  English Grammar (MPEG) за по-задълбочено овладяване на езика, отлично допълнение към Classic Business English

Продуктът включва  2 CD ROM, като това е може би най-полезната граматика на английския език за българи. Целият материал е представен както на български, така и на английски. Много интерактивен, с над 7000 упражнения. Гласов анализатор.

Подходящ за всеки, който изучава английски. Но и особено добро допълнение към курса по Бизнес Английски.

Изненадваща ефективност на процеса на овладяване на езика се постига чрез запаметяване на текст със съответния звук, трениране на собственото произношение по зададен модел, диктовка, проверявана и коригирана от компютъра, разнообразни граматични упражнения.

 

2.  English For Everyone: За начинаещи

Продуктът включва 1 DVD ROM с около 6 часа филм- 5 езикови нива (до B2)

С този курс овладяването на езика става по-бързо, по-лесно и по-евтино от присъствен курс. Учите когато и където желаете, овладявате британско произношение. Може да се използва от цялото семейство за неограничено време.

Пълен мултимедиен курс по английски език за начинаещи e изграден върху най- популярния видео курс на BBC “Follow Me”.  Детайлното представяне на учебния материал на български език, подкрепено с реални примери, възможностите за усъвършенстване на произношението и правописа, упражненията и тестовете превръщат този продукт в идеалния персонален учител по отличен английски.

Има уникална функция “Езикова справка” при режим “Упражнения” (Practice) - малката икона на отворена книга вляво от упражнението, където се прави справка за специфичната граматика в това изречение.

Нормално преминаване на целия курс се прави за около 300 часа, при което се получават трайни знания. Разбира се, продуктът е на разположение постоянно и човек може да опреснява знанията си.

Продуктът е с код за регистрация на лиценз за един РС. Време за сериозно овладяване на материала – около 300 часа.

 

ЗА ДОСТАВЧИКА

ЕДИМИТ ООД

гр. София, бул. Цариградско шосе, 131, АТМ център, оф. 206

02/9753751

www.edimit.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.002719
© 2011-2021 Bezplaten.bg