Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Пречистване, заглаждане, детоксикиране и освежаване на кожата, премахване болките в гърба за 45 лв. вместо 90 лв.

Комбинирана терапия за пречистване и детоксикиране, заглаждане и освежаване на кожата, както и за премахване на болките в гърба за 45лв. вместо за 90 лв.!

 • Оригинална цена
  0.00 лв
 • Цена за теб
  0.00 лв
 • Спестяваш
  0.00 лв
 • Отстъпка
  -50%
-50%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

1.Ексфолиране-пилинг на цяло тяло със соли от Мъртво море-35лв.
Тази терапия е подходяща за загрубяла кожа и такава с неравномерна текстура, а също и за впити косми. Чрез нея  ефикасно се отстраняват мъртвите клетки, постига се заглаждане на кожата (дори и най-загрубелите участъци), стимулира се клетъчното възстановяване и се повишава микроциркулацията. Възвръща се излъчването и жизнеността на кожата, тъканите се тонизират и укрепват. Ексфолирането е подходящо преди лятото-за получаване на равномерен тен; преди епилация-за подготвяне на кожата и избягване на впитите косми, в края на зимата-за перфектно тяло с по-мека и по-гладка кожа; след излагане на слънце , с цел подчертаване на тена; като предхождаща терапия , тъй като обновената кожа е особено възприемчива към следващите процедури; по всяко време на годината за стимулиране на самообновяването на клетките. Солите от Мъртво море са силно минерализирани и обогатени с натурални  растителни масла. Като финал –тялото е силно енергизирано, кожата –гладка, сияйна, обновена и  пречистена , копринено мека и с деликатен аромат.
-ексфолиране- 30 мин.
-душ-5мин.

2. Частични пликации  на гръб с натурална кал от Мъртво море-25лв.
Натуралната кал от Мъртво море представлява чист  природен продукт,  с много високо съдържание на микро- и олигоелементи.Калните апликации на гърба,с предварително загрята кал на 38-40 градуса по Целзий, дават възможност да се отпуснат пренапрегнатите мускули, да се премахнат спазмите и болките в гърба, да се освободи   нервно-психическото и физическото пренапрежение, както и стреса.Терапията притежава много висок релаксиращ и обезболяващ ефект.Чрез нея се  активизира кръвообръщението и лимфотока, пречиства (детоксикира)се кожата, като паралелно тя става  по-стегната и гладка.
- кални апликации на гърба-20 мин.
- душ-5мин.

3. Релаксиращ масаж на гръб-25лв.
Тук се използват  натурални етерично терапевтични масла , които чрез различните  похвати и движения на масажа се втриват, дифундират през пречистената от предните терапии кожа и предизвикват истински релакс.
След масажа се усеща едно истинско разтоварване, обновяване и освежаване.
-масаж на гръб-20 мин.

4. Инфраред нагревки на гръб – 5лв.
Доказано е,че инфрачервената светлинна терапия ефикасно облекчава болките в ставите и мускулите, засилва кръвообръщението, премахва напрежението и води до тотален релакс и отмора.Дълбоко проникващите светлинни лъчи, със специфична дължина на вълната, допълнително подмладяват кожата и я пречистват  от токсини. – 20 мин.

ЗА ДОСТАВЧИКА

СПА-център

София, ул. “Поп богомил” №35

0896 691827


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.004266
© 2011-2021 Bezplaten.bg