Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Тибетска пулсова диагностика + два частични масажа – 3-тия – БЕЗПЛАТЕН за 82 лв. вместо 144 лв.

Тибетска пулсова диагностика + 2 възстановяващи частични масажа ТРЕТИЯТ БЕЗПЛАТЕН. Получавате 4 услуги на цената на една - само за 82 лв. вместо 144 лв.!

 • Оригинална цена
  0.00 лв
 • Цена за теб
  0.00 лв
 • Спестяваш
  0.00 лв
 • Отстъпка
  -43%
-43%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Тибетска пулсова диагностика

Таня Илинова – Мениджър в Рекрeацията, специалист Източна медицина, Тибетска пулсова диагностика, биоенерготерапевт, природолечение, консултация по приема на продуктите на Традиционната китайска медицина и консултант по приема на продуктите на програма Greenhealth.

Таня Илинова е завършила Здравен мениджмънт в Икономически институт (Варна), мениджър в рекреацията, профилактика и възстановяване, терапевт китайска традиционна медицина. Ученичка е на руския Академик Виктор Востоков (Президент на "Академия по тибетска и народна медицина", Москва, Русия). Има 28 годишна практика с пациенти от много страни. Работила е съвместно с Проф. Връбка Орбецова и Акад. Виктор Востоков. Изследвана е като феномен в лабораториите на "Институт за човека", Плавдив, под ръководството на Д-р Точева още през 1991 г., в "Институт по Хигиена" от Д-р Янева, във Военна академия. Вписана в "Енциклопедия - България - 2000" като най-многопластов феномен в България. Наследница на потомствени билкари и лечители от Пазарджишкия край, обучавана в билкарството от квалифицирания ботаник Донка Недева. Допълнително квалифицирала в курсове по тибетска медицина и астрология от тибетските лекари Д-р Джампа Келсанг и Д-р Сонам Дордже и в курсове по китайска традиционна медицина.

ЗА ДОСТАВЧИКА

Грийнхелт ЕООД

гр. София, пл. Славейков, № 6 , ет 2 , офис 1-3

0887 197212

www.greenhealth-bg.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.117474
© 2011-2019 Bezplaten.bg