Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Пилинг+антицелулит+ инфрачервена термокабина за 31 лв. вместо за 87 лв!

Пилинг на цяло тяло+антицелулитна терапия+инфрачервена термокабина за 31 лв. вместо за 87 лв!

 • Оригинална цена
  0.00 лв
 • Цена за теб
  0.00 лв
 • Спестяваш
  0.00 лв
 • Отстъпка
  -65%
-65%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

ЕКСФОЛИРАНЕ

1. Пилинг със соли от мъртво море - 30 мин.
2. Душ - 5 мин.

Продуктът представлява гомаж за тяло със соли от мъртво море. Терапията е подходяща за загрубяла кожа и такава с неравномерна текстура, а също и за впити косми. Чрез нея ефикасно се отстраняват мъртвите клетки, възвръща се излъчването и жизнеността на кожата, тъканите се тонизират и укрепват. Солите от мъртво море са силно минерализирани, обогатени с натурални растителни масла от авокадо, сладък бадем, макадамия и др. След приложената терапия, като финален резултат, тялото се усеща силно енергизирано, а кожата - гладка, сияйна, пречистена, копринено мека и с деликатен аромат. Продължителност: 35 мин.
 
АНТИЦЕЛУЛИТНА И ПРЕЧИСТВАЩА ТЕРАПИЯ

1. Судакрем-репинг - 30 мин.
2. Душ - 5 мин.
3. Липоскулптуриращ крем - 10 мин.

Терапията е подходяща за всички, които имат натрупвания на проблемни зони (бедра, талия и др.). Чрез нея се стимулират естествените процеси в тялото, елиминира се целулита, намаляват се подкожните мазнини, извършва се стимулиране на подкожната микроциркулация и детоксикация. Продуктът представлява пластифицираща паста, обогатена с минерали. Това е нов, патентован продукт, без аналог. Използваните продукти действат на разграждането на подкожните мазнини и улесняват елиминирането им. Усещането след процедурата е стягане и се оформя силуета и контура на тялото. Продължителност: 45 мин.
 
ИНФРАЧЕРВЕНА ТЕРМОКАБИНА

Неограничено ползване в рамките на едно посещение!

Алтернатива на сауната. Тя представлява цялостна терапия за тяло, чрез която се облекчават ставни и мускулни болки, редуцира се теглото, действа тонизиращо, пречистващо, намалява стреса и напрежението, подобрява микроциркулацията на кръвта. Инфрачервените лъчи проникват на 3-4 см. под кожната повърхност и предизвикват обилно изпотяване при по-ниска температура (45-55 градуса по Целзий). Например  при 25 минутен сеанс се изгарят 600 кал. В кабината няма никакви изпарения, диша се съвсем нормално и не пречи на хора с високо кръвно налягане.

ЗА ДОСТАВЧИКА

Възстановителен SPA център „Био Енерго Спектър”

София, кв. Лозенец ул. Стоян Заимов 14, партер, /до хотел Хемус и 4 РПУ/

0896 691827

besbg.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.006168
© 2011-2019 Bezplaten.bg