Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Външна топлоизолация 5 cm EPS Аустротерм, залепване, дюбелиране, шпакловане със стъклофибърна мрежа, драскана мазилка за 34 лв. кв.м.

Топлоизолацията е една от най-добрите инвестиции, която може да намали сметките за отопление и да направи домът Ви топъл и уютен. Една сграда губи своята топлина с до 50%, ако не е изолирана. Стените са отговорни за около една трета от всички нежелани загуби или печалби на топлина и студ в дома. Изолацията на стени може да ви спести стотици лева на година за отопление и охлаждане. Доверете се на професионализма и изберете нас!
 

 • Оригинална цена
  45.00 лв
 • Цена за теб
  34.00 лв
 • Спестяваш
  11.00 лв
 • Отстъпка
  -24%
-24%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Офертата включва:

Цената е с включен труд и осигурени материали, безплатна консултация, изготвяне на писмена ценова оферта, договор и гаранция. Работим с алпинисти или със скеле, взависимост от обекта. Важи за град София и до 50 км. около София.

Топлоизолацията е елемент, най-често част от сграда, служещ за забавяне на топлинния поток.
Енергийно ефективните жилища се превръщат във все по-модерен и коментиран модел за уютен дом, достъпен за всеки, който е инвестирал в топлоизолация. При външен монтаж на топлоизолацията предотвратяваме топлообмена със външната среда и точката на замръзване остава извън стената. Това осигурява топли, сухи и отлични от гледна точка на строителната физика стени, защото всички критични процеси съпътстващи топлопреминаването стават в самата топлоизолация, което гарантира дълъг живот на строителните елементи – зидове, колони, пояси и др.

ЗА ДОСТАВЧИКА

Филип Филипов

София

0899 973 828


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.027134
© 2011-2019 Bezplaten.bg