Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Анти-радиационен чип за вашия телефон само за 29лв.

 TORSION е единственният анти-радиационен чип в света,за който е научно доказано, че елиминира до 99% от опасните лъчения и е единственният чип за защита от радиация, който има патент, регистриран в СОИС, Швейцария под номер 1119522 валиден за цял свят.
 

 • Оригинална цена
  39.00 лв
 • Цена за теб
  29.00 лв
 • Спестяваш
  10.00 лв
 • Отстъпка
  -26%
-26%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

 Ето някои от нещата, които Торшън ще направи за вас и защо трябва да го имате:

• Намалява проблемите със сигнала - ще чувате по-добре и с по-малко шум, когато говорите по мобилния си телефон.

• Вашият телефон ще отделя по-малко топлина - вече няма да усещате ушите си „парещи” и батерията на телефона ви ще трае малко по-дълго.

• Намалява хаотичната енергия, излъчвана от мобилния ви телефон - ако получавате пристъпи на главоболие, когато говорите по телефона, те ще намалеят или изчезнат.

• Мобилният ви телефон ще излъчва по-чиста и хармонична енергия - ако чувствате честа умора, тя може да е свързана с електромагнитната сила. Много хора съобщават за облекчение при употреба на чипа Торшън.

• Спокойствие за вас и вашето семейство - удовлетворението на клиентите и радостта от използването на технологиите е в сърцето на бизнес дейностите на TORSION™. 
Защитният чип е научна иновация – отговор на вашите неотложни нужди за помощ в този аспект. Торшън чипът е перфектното оръжие срещу облъчването от вашите мобилни телефони, Bluetooth и PDA устройства, компютри, лаптопи и всички други модерни технологични устройства.

През 2011 г. Световната здравна организация (СЗО) потвърди и се съгласи с различни по-ранни публикации, в които се твърди и доказва, че радиацията, излъчвана от мобилните телефони причинява сериозни проблеми за здравето, а именно – рак, мозъчни тумори, Алцхаймер, Паркинсон, хронична умора, главоболия, безсъние и др.

Torsion™ е лидер на пазара за антирадиационни изследвания и разработки. Torsion™ чипът е единственият в света, тестван от IMEDIS и Peresvet посредством използването на квантови медицински устройства. В сравнение с незащитените от радиацията потребители на мобилни телефони, тези с Torsion ™ чип получават незабавна защита, която е непосредствено очевидна.

Торшън™ е единственият защитен чип в света, който може да се похвали с 99% неутрализация на риска от смъртоносния рак, причиняван ежедневно от мобилните телефони.

Торшън™ чипът осигурява незабавно облекчение при редица състояния, свързани с мобилната радиация като главоболие, болестта на Алцхаймер, умора, безсъние.

Ефективността на Torsion™ чипът е потвърдена от професор Юрий Григориев от Световната здравна организация – в категория "Електронно поле и човешко здраве".

Torsion™ чипът е силно препоръчителен за възрастни и деца

Torsion™ чипът не пречи на осъществяването или приемането на обаждания

Torsion ™ чипът е лесен за поставяне залепващ се стикер
Работно време на фирмата/обекта: Всеки ден от 9 до 17:30
Телефони за резервации или за контакт: 0899896969

ЗА ДОСТАВЧИКА

Мони Трейд ООД

кв.Требич ул."Доло"

0899896969

www.torsion-bg.com

www.facebook.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА

Не са намерени оферти.
Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003977
© 2011-2021 Bezplaten.bg