Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Играй бадминтон в София - 90 минути за 14 лв. вместо за 25 лв!

Заповядай по всяко време в София, за да потренираш бадминтон с 30 % отстъпка! Можете да играете час и половина само за 14 лв. на корт и да се разтоварите от нервното софийско всекидневие!

 • Оригинална цена
  25.00 лв
 • Цена за теб
  14.00 лв
 • Спестяваш
  11.00 лв
 • Отстъпка
  -44%
-44%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Бадминтонът е ракетен спорт, игран или от двама противникови играча — singles, или от две противникови двойки — doubles, които заемат противоположни половини на правоъгълно игрище, разделено от мрежа. Играчите отбелязват точка, като удрят перце с ракетите си, така че да премине над мрежата и да падне в противниковата част на игрището. Разиграването приключва, когато перцето падне на земята, а то може да бъде удряно само по веднъж от всяка страна преди да премине над мрежата.
Поради зависимостта на полета на перцето от вятър, състезателният бадминтон винаги се играе в зала на закрито. Бадминтон се играе и на открито като развлечение. Бадминтонът е Олимпийски спорт с 5 съревнователни дисциплини: индивидуално (мъже и жени), по двойки (мъже и жени) и смесени двойки, всяка от които се състои от мъж и жена.

На по-високо ниво на игра бадминтонът изисква отлична форма — играчите се нуждаят от добре развито дишане, сила и бързина. Това е също така и техничен спорт, изискващ добра координация между ръка и поглед, както и усъвършенстване на уменията за боравене с ракета.

Бадминтон се играе от хора на всякаква възраст. Той е подходящ за разпускане, отслабване, натоварване. Заповядайте и няма да съжалявате, а само ще се наслаждавате!

ЗА ДОСТАВЧИКА

90 СОУ - Люлин 2 - зала

София, 90 СОУ - Люлин 2

0888 670637

www.badminton.dir.bg


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.005375
© 2011-2021 Bezplaten.bg