Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Детски лагер към Конна база Здравец само за 285лв. вместо за 380лв.

Седмичен спортен детски лагер към конна база „Здравец” - 380 лв. При записване до месец май, 25% намаление- 7 дни само за 285 лв.

 • Оригинална цена
  380.00 лв
 • Цена за теб
  320.00 лв
 • Спестяваш
  60.00 лв
 • Отстъпка
  -16%
-16%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

 Родители, открихте ли как да зарадвате своите деца с весели предизвикателства и неповторими забавления? Запознайте се с едно вълшебно място, което осигурява спорт и много настроение сред природата - Детски лагер към Конна база „Здравец”!

Ние предлагаме една седмица, в която малчуганите ще получат уникалната възможност да общуват с най-добрите приятели на хората – конете, под формата на всекидневна езда и грижа за тях.

Ежедневието на малките приключенци е динамично и разнообразно – тук за седем дни те се обучават в езда, стрелба с лък, ориентиране в природата. Събират билки и усвояват знания за тяхното приложение- как да ги разпознават, как да ги съхраняват и употребяват. Денят е емоционален и изпълнен с много забавления и игри, организирани от аниматор.

Цената включва:
1.Закуска, Обяд и Вечеря
2. Всекидневен урок по обучение в езда
3. Обучение по стрелба с лък
4. Тенис на маса, Футбол, Плуване, Хора „джаги”, Спортни танци 
 5. Система за закаляване
6. Туристическо ориентиране
7. Разнообразни игри на открито, Излети
8. Събиране на билки и запознаване с лечебните им свойства
9. Родолюбие- монумента на Ботевата чета, манастира „Св. Николай" 
С децата работят аниматори.

Снимков материал: личен архив http://zdravetsbg.com/children.html 
 

Конна база „Здравец” се намира съвсем близо до София, само на 40 мин. по магистрала Хемус- с. Скравена, общ. Ботевград, до манастира „Св. Николай”.
Спортният лагер предлага разнообразни и атрактивни преживявания, времето е изпълнено със забавления и приключения. В своите палатки децата се чувстват самостоятелно, като истински скаути. В базата се запознават с живота и бита на прабългарите и преди всичко - с военното им изкуство. Обучават се в техническите правила по стрелба с лък. Дните са наситени с много игри, състезания, тенис на маса, разходки в гората, туристическо ориентиране, запознаване с местната фауна и флора. Вашите съкровища се учат да работят в екип, да си помагат при трудности, да решават проблемите задружно. Особено привлекателни за децата са вечерите около огъня, на който те собственоръчно си приготвят вкусна храна, а спомените за тях са незабравими... 
За финал, в последния ден от лагерната смяна, и Вие, родителите, ще можете да се докоснете до магията на преживяното, като зрители на една прекрасна демонстрация на научено.
PS. *Настаняването е в палатки, но при лоши метеорологични условия, децата ползват легловата база в закрити помещения.
* Основен принцип, за времето на престой в базата, е децата да съжителстват и общуват помежду си в дух на толерантност и взаимно уважение. Изисква се в отношенията си да демонстрират честност, справедливост и взаимопомощ, да зачитат мнението и правото на другия. Неетични и асоциални прояви не се толерират и водят до отстраняване от ваканционния лагер.
*Смени и дейности подлежат на промяна в зависимост от климатичните условия.

 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Конна база Здравец

с. Скравена, общ. Ботевград

0898 525207

www.zdravetsbg.com

www.facebook.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003320
© 2011-2021 Bezplaten.bg