Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Еклерова торта с пълнеж по избор само за 18лв. вместо за 26 лв. от Виенски салон Лагуна.

Еклерова торта с пълнеж по избор: с къпини и баварски крем; с малини и баварски крем, със смокини и йогурт или с ягоди и баварски крем;  с шоколадов крем - само за 18лв от Виенски салон Лагуна! 

 • Оригинална цена
  26.00 лв
 • Цена за теб
  18.00 лв
 • Спестяваш
  8.00 лв
 • Отстъпка
  -31%
-31%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Избери от неустоимо вкусните торти:  
 • Еклерова тора с къпини и баварски крем
 • Еклерова торта със смокини и йогурт крем 
 • Еклерова торта с малини и баварски крем 
 • Еклерова торта с ягоди и баварски крем 
 • Наоми с шоколадов крем 
 
Грамаж на тортата - 1 кг. - 8 нормални парчета

Задължително доплащане за кутия 1лв
По желание на клиента можем да добавим поздравителен надпис –цена 1лв, или свещичка –цена 1лв
Заявки се правят минимум 3 дни предварително на тел. 02 862-30-62
Предварителна заявка поне 3 работни дни предварително. Корекции и промяна във вече заявената  поръчката се приемат най малко 48 работни часа преди  датата на издаване на вашата торта. 
Ваучера важи само за този размер торти и не се допуска обединяване или уголемяване на торта при закупуване на повече броя ваучери.
 
 
Сладкарница "Лагуна" работи и е позната на свойте клиенти повече от 12 години. Намира се в централната градска част на София, в близост до всички транспортни връзки и основни забележителности на града. Традициите на “Лагуна” са в качественото и коректно обслужване на свойте гости, съчетано с перфектно подбрано солено меню, коктейли, десерти и уникални торти, съответстващи на последните новости в кулинарията и сладкарството. Сладкарница "Лагуна" изработва торти по поръчка - детски торти, сватбени и специални торти. Може да се избере торта от нашия каталог или да се приготви по идеи на нашите клиенти.Фирмата винаги се е стремяла да създаде уют и същевременно с това, модерна обстановка, отговаряща на най-актуалните насоки в обзавеждането и интериора. Пример за това е създадената уникална тропическа градина с екзотична растителност, единствена по рода си в София. Всичко това е дело на собствениците на заведението, които са един прекрасен екип от професионалисти с опит в областа на архитектурата, дизайнерството и инженерната мисъл .В приятната обстановка на клиенските салони сред естествени водни естакади, шадравани и морски аквариуми, могат да се организират частни срещи, семейни и фирмени празници.

ЗА ДОСТАВЧИКА

Сладкарница "Лагуна"

София, ул. Христо Белчев 13

02 8623062

www.laguna-bg.com

www.facebook.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.002850
© 2011-2021 Bezplaten.bg