Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Колие с медальон 4 в 1 с оригинални Сваровски елементи и 18К бяло златно покритие - "Заедно" 1 само за 57 лв, вместо за 134 лв!

Изящество, съвършенство, ефирност и красота. Всичко това може да получите с уникалното колие 4 в 1 - "Заедно" 1. Италианските дизайнери са съчетали в него 18К тройно бяло златно покритие и четири оригинални сменяеми кристали Сваровски елементи в четири хитови цвята. Подходящо е както за официални така и за неофициални поводи.

 • Оригинална цена
  134.00 лв
 • Цена за теб
  57.00 лв
 • Спестяваш
  77.00 лв
 • Отстъпка
  -58%
-58%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Купувате едно колие от 18К бяло злато и с бял кристал - оригинален Сваровски елемент и получавате допълнително още 3 уникални Сваровски  кристала в червено, жълто и лилаво, които може да смените според тоалета и настроението си. Специално пригодения нежен медальон позволява това да се направи бързо и дискретно, когато пожелаете.

 • Дължина на колието: 43 см. + 5 см.
 • Размер на медальона: 1.1 см. х 1.8 см.
 • Сваровски елементи – блясъкът на звездния кристал


Знаете ли, че кристалите Сваровски се създават по изкуствен път, тоест те не съществуват в природата. За да се получат във вида, в който ние добре ги познаваме, се използват различни материали, както и определени елементи от химията. Кристалите от един тип са напълно еднакви, тъй като са нарязани със специална машина. Това означава, че височината, ширината и наклона са еднакви. След тази обработка бъдещите кристали се превръщат в добре познатото изкушение със специфичен блясък, който наподобява изключително този на диаманта.

Понеже кристалите Сваровски се търсят от бижутери по цял свят,  компанията решава да започне да продава своите кристали директно на фирми, които произвеждат бижута. Така тези производители вплитат в дизайна на своите бижута кристали Сваровски и после ги продават под наименованието Сваровски елементи. Тяхната цена обаче е далеч по-ниска, защото самото бижу не е на известната марка. Качеството на оригиналните Сваровски елементи обаче е същото.

При използване на ваучъра получавате и промо код за еднократно намаление от 15% на всички продукти извън промоция от сайта на Velikolepna.bg

ЗА ДОСТАВЧИКА

Онлайн магазин за бижута и аксесоари Velikolepna.bg

София

www.velikolepna.bg

www.facebook.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.002943
© 2011-2021 Bezplaten.bg