Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

За вашият автомобил: VIP пакет за "Градски помощник", само за 55 лв. вместо за 120,00лв. годишно!

Уникална годишна услуга: VIP пакет за "Градски помощник" за вашият автомобил:

24 часа, 7 дни в седмицата , безплатна пътна помощ, смяна на спукана гума, смяна на крушка, подаване на ток, осигуряване на антифриз и бензин, помощ при ПТП, доставка на акумулатор
 

 • Оригинална цена
  120.00 лв
 • Цена за теб
  55.00 лв
 • Спестяваш
  65.00 лв
 • Отстъпка
  -55%
-55%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Амбициозният проект на нашата компания да осигурява помощ и подкрепа на своите абонати се гарантира от модерна техника и квалифициран персонал от специалисти. Ние предлагаме уникална по рода си услуга, като осигуряваме денонощна поддръжка и се стремим да осигурим пътна помощ на всеки закъсал на пътя бързо и ефективно. За удобството на нашите абонати столицата е разделена на 20 района, в които дежурят непрекъснато 20 екипа.

Екипите са разположени на ключови места в градовете, за да могат да достигнат до всеки аварирал автомобил в рамките на 15-25 минути в зависимост от климатичните и пътните условия. Разполагаме с модерна техника за репатриране и транспортиране на автомобили.

Персоналът се състои от професионалисти, които са преминали допълнително през специално обучение за да усвоят принципите на работа в нашата компания. Основен приоритет е грижата за клиента, адекватна подкрепа и улесняване на процедурите при ПТП или случайна повреда на пътя. Ние осигуряваме не само техническа помощ, но и съдействаме за оформяне на различни документи, свързани с автомобила.

Помагаме и при комуникацията с контролни органи и застрахователни компании. Абонаментът за нашите услуги се заплаща еднократно за цялата година. Нашите абонати ползват всички услуги, които предлагаме без допълнително заплащане в всички областни градове в които имаме покритие . Приоритетите ни са насочени към осигуряване на качествено обслужване на по всяко време на денонощието.

ЗА ДОСТАВЧИКА

ДЖИ ЕС ГРУП 2014 ЕООД

София, жк. Обеля ул.26 №7

cityhelp.bg


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.002544
© 2011-2021 Bezplaten.bg