Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Микродиагностика на коса и скалп, козметична или лечебна терапия в три стъпки, масажно измиване, подстригване, изсушаване и оформяне на прическа от 19,20 лв.

С помощта на микроскоп ние Ви предлагаме прецизна диагностика за определяне на състоянието на Вашата коса и скалп (окосмената част на главата), диагностициране на евентуални проблеми (чувствителен скалп, изтощена или цъфтяща коса, мазен скалп и коса, пърхот, косопад и др.), прилагане на подходяща козметична или лечебна терапия в три стъпки и препоръчване на последващи грижи за Вашата здрава коса и комфорт.
 

 • Оригинална цена
  40.00 лв
 • Цена за теб
  19.20 лв
 • Спестяваш
  20.80 лв
 • Отстъпка
  -50%
-50%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Офертата се предлага в два варианта:

◦ Микродиагностика на коса и скалп + прилагане на подходяща лечебна или козметична терапия в три стъпки с терапевтичните продукти от професионалната серия на Lakme   – 19,20 лв, вместо за 40 лв!

◦ Микродиагностика на коса и скалп + прилагане на подходяща лечебна или козметична терапия в три стъпки + масажно измиване + подстригване + изсушаване и оформяне на прическа с продукти от професионалната серия на Lakme за стилизиране и защита на всеки тип коса – 28,80 лв., вместо за 60 лв!

 

Салонът работи с професионалните висококачествени продукти на световноизвестната марка Lakme, които се отличават с изключително щадящите си формули и не са агресивни към скалпа и косата. Във всички продукти на Lakme се използват само протеини, чийто състав е сходен с този на косата, за да може косата да ги асимилира като свои собствени, както и активни съставки на молекулярно ниво, които проникват навътре във фибрите. При обработката частиците се зареждат с положителен заряд. По този начин те попълват молекулите с отрицателен заряд, които се намират в увредената вследствие на Слънцето или топлинна обработка коса и възстановяват нейната красота и блясък, като същевременно я укрепват и подготвят за зимните месеци.

* Бонус: За Вашия уют и комфорт предлагаме кафе, чай и освежаващи безалкохолни напитки по време на престоя Ви.

ЗА ДОСТАВЧИКА

АКСЕС СТУДИО ООД

София, ж.к. "Цариградски комплекс" бл. 281, вх. Б

www.facebook.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.004485
© 2011-2021 Bezplaten.bg