Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

ПРОГРАМА за регулиране на теглото AquaSource Lighten-Up. Само за 115 лв, вместо за 141 лв!

НАШИЯТ ПОДОБРЕН AQUASOURCE LIGHTEN-UP! - ПО-ЕФЕКТИВЕН И С ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЪСТАВКИ
Lighten-Up! е внимателно балансирана комбинация от вегетариански протеини и сложни въглехидрати - с акцент повече върху добрите въглехидрати, а не върху ежедневния прием на големи количества протеин.

 • Оригинална цена
  141.00 лв
 • Цена за теб
  115.00 лв
 • Спестяваш
  26.00 лв
 • Отстъпка
  -18%
-18%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

AquaSource Lighten-Up! е храна с нисък гликемичен индекс, която може да подпомогне намаляването на теглото като част от диета, контролираща приетите калории.
Lighten-Up! също може да бъде от голяма полза за тези, които се възстановяват след заболяване или не могат да приемат твърда храна. Удивителните съставки в този прекрасен продукт, заедно с положително отношение и решителност, могат да ви помогнат да започнете промяната още днес!
НАШИЯТ ПОДОБРЕН AQUASOURCE LIGHTEN-UP! - ПО-ЕФЕКТИВЕН И С ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЪСТАВКИ
Lighten-Up! е внимателно балансирана комбинация от вегетариански протеини и сложни въглехидрати - с акцент повече върху добрите въглехидрати, а не върху ежедневния прием на големи количества протеин. Човешкото тяло се нуждае от добра храна – с нея тялото става по-силно и по-балансирано, така че може да сте здрави и всичко да тече гладко, независимо от натоварванията и предизвикателствата на 21-ви век.
Сложните въглехидрати осигуряват повече енергия за по-дълго време Въглехидратите са важна част от здравословния начин на хранене. Те осигуряват на организма горивото, от което се нуждае за физическа активност и за правилното функциониране на органите. Най-добрите източници на въглехидрати са плодове, зеленчуци и пълнозърнени храни - доставят жизненоважни витамини и минерали, фибри, както и множество важни фитонутриенти.

ЗА ДОСТАВЧИКА

КС Инженеринг ЕООД

София

www.naturalniprodukti.com

www.facebook.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003023
© 2011-2021 Bezplaten.bg