Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Подготовка за МАТУРА и УНСС от РОДИНА България. Вземете ваучер за 50% отстъпка за Модул 1 – за цена на курса 155 лв., вместо за 310 лв.!

Предлагаме ви целогодишни курсове за подготовка за МАТУРА и УНСС на половин цена.
Предметите за който можете да закупите валчер са: Български език и литература; математика; география; история; биология; химия
Курсовете са комбинирани за кандидатстване и могат да се ползват и за кандидатстване във всички университети, независимо от формата на изпита.
 

 • Оригинална цена
  310.00 лв
 • Цена за теб
  155.00 лв
 • Спестяваш
  155.00 лв
 • Отстъпка
  -50%
-50%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Курсовете стартират на 21 или 22 септември и продължават през цялата учебна година за учениците в 12 клас. Заниманията се провеждат в събота или неделя като графикът на заниманията е сутрин (от 09:00 до 12:30 ч.) или следобед (13:00 до 16:30 ч.).

Таксата за целогодишните курсове е разделена на три модула като цената на всеки модул е 310 лв.

 • Модул 1 – плащане при записване до 20.09.2013 г.
 • Модул 2 – плащане до края на ноември 2013 г.
 • Модул 3 – плащане до края на януари 2014 г.


Вземете ваучер за 50% отстъпка за Модул 1 – за цена на курса 155 лв., вместо за 310 лв.!

Няма по-добра ученическа оферта: по-добри преподаватели и курсове, съобразени напълно с изпитната програма за всички университети, МАТУРА и кандидатстване в УНСС, на подобна цена!

Предложението важи до изчерпване на местата.

Осигурете бъдещето на своето дете с отличната подготовка за кандидатстване в най-елитните български университети и успешно представяне на зрелостните изпити (матури)!ЗА РОДИНА® И КУРСОВЕТЕ

КОИ СМЕ НИЕ?
РОДИНА® е една от първите частни организации за подготовка на кандидат-гимназисти и кандидат-студенти, създадена през 2003 г. Натрупаният опит, преподавателският колектив и учебният процес гарантират, че ще получите отлична подготовка за приемните изпити. Хилядите обучени курсисти през изминалите години и техните резултати правят РОДИНА® лидер сред организациите, предлагащи курсове за ученици и кандидат-студенти. При нас ще намерите специализирани курсове за седмокласници и кандидат-студенти по всички дисциплини, необходими за кандидатстване – математика, литература, история и география, биология и химия.
Освен свои собствени учебни програми, под марката РОДИНА® ще намерите всичко, свързано с образование в чужбина. Това прави РОДИНА® единствената по своя род организация, тясно специализирана в развитието на образователните услуги.

МЕТОДИКА И УСПЕВАЕМОСТ
Нашата дейност е свързана с постоянното разработване на резултатна методика за обучение, непрестанно променяща се в зависимост от изискванията за кандидатстване на МОН. Методите на работа дават възможност на курсистите ни да се мотивират и максимално да изпълнят целите си. Факт е, че през последните години нашите кандидат-гимназисти и кандидат-студенти се представят отлично на приемни изпити в елитните гимназии и университети с отлични оценки.

ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ
Поддържането на голям и професионален преподавателски състав прави РОДИНА® лидер в образователните услуги. Работим със силен екип от професионалисти – гимназиални и университетски преподаватели, които имат дългогодишна практика в подготовката на кандидат-гимназисти и кандидат-студенти за конкурсните изпити. Всеки един преподавател от нашия екип е сред лидерите в своята област. При нас ще намерите отлична учебна програма, постоянен контрол, взискателност и лична ангажираност към всеки един курсист.

УЧЕБНИТЕ БАЗИ
Обучението е сложен процес, неизменно свързан и с материално-техническата база. Учебните бази са разположени в идеалния център на София. Те предоставят приятна и спокойна атмосфера, която позволява на учебния процес да се осъществява максимално ефективно. Уютна обстановка и съвременно оборудвани учебни зали предразполагат нашите курсисти да засилят своя интерес към работата си в час и да повишат своята резултатност още по време на заниманията.
Доверете се на РОДИНА® и ще ви помогнем да изминете пътя към желаното от вас училище.
Очакваме ви!

ЗА ДОСТАВЧИКА

Родина България

София, ул. ген. Йосиф Гурко 74

kursovete.com

www.facebook.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003782
© 2011-2021 Bezplaten.bg