Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Лечение на кариес и поставяне на фотополимерна пломба плюс обстоен преглед на зъбите само за 25 лв, вместо за 60 лв

Имате кариес, който ви мъчи? Помислете за зъбите си навреме и вземете ваучер за лечение на 1 кариес и поставяне на пломба само за 25 лв. Освен това, получавате и цялостен преглед на вашите зъби.

 • Оригинална цена
  60.00 лв
 • Цена за теб
  25.00 лв
 • Спестяваш
  35.00 лв
 • Отстъпка
  -58%
-58%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Ваучерът включва упойка, лечение на 1 кариес и поставяне на 1 пломба от висококачествен фотополимер. При необходимост от допълнително лечение, различно от кариес, се заплаща по ценовата листа на кабинета.

Кариесът се предизвиква от бактерии, населяващи зъбната плака, които могат да разграждат захарите от храната до органични киселини. Тяхното действие постепенно отслабва емайла и успява да го преодолее, навлизайки в мекия и лишен от защита дентин, където процесът се развива много по-бързо.


Днес фотополимерът е предпочитан от повечето зъболекари. Плюсовете на този материал са много - естетичен, износоустойчив, лесен за работа, позволява запазване на повече зъбна тъкан.

Д-р Диана Миланова има специалност Поливалентна стоматология, лекува както кариес, така и всички степени на заболяване на зъбната пулпа на деца и възрастни. Работи със Здравната каса! 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Стоматологичен кабинет Ирис - Д-р Диана Миланова

София, ул. Цар Симеон №45, вх. А, ет. 1


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.004635
© 2011-2021 Bezplaten.bg