Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Подарете на любим човек, приятел или роднина скъпоценен камък тибетски тюркоаз от Африка - 44.70 карата само за 14 лв, вместо за 20!

Искате да зарадвате човека до себе си? Или някой ваш приятел или роднина? Не се колебайте, вземете ваучер и поръчайте оригинален скъпоценен тибетски тюркоазен камък от Африка!

 • Оригинална цена
  20.00 лв
 • Цена за теб
  14.00 лв
 • Спестяваш
  6.00 лв
 • Отстъпка
  -30%
-30%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Тибетски тюркоаз

Скъпоценните камъни се носят близо до тялото - портмоне, джоб и т.н.

Спомага за медитацията и творчеството. Стимулира ума, мира, комуникацията и емоционалното равновесие. Тюркоаз се използва за привличане на пари и се носи по време на магии и заклинания за забогатяване. Когато е получен като подарък, тюркоаза носи богатство и щастие.

 

Предлагаме още скъпоценни камъни:

 

Скъпоценен камък ОниксСкъпоценен камък оникс 36.60 карата, размери - 20х31мм. Произход Африка.

Ониксът увеличава щастието, интуицията и инстинктите. Той също така намалява сексуалното желание и помага да променим лошите си навици. Оникса е добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и емоционално напрежение. Носи баланс н а ума и тялото, както и силата на духа. Оникса се препоръчва за непостоянните и вятърничави хора, защото ще им помогне да слязат на земята и да фокусират вниманието си. Оникса ще ви помогне да постигате целите и задачите си с по-голямо самочувствие.

 

Цена 20 лв, цена с ваучер: 14 лв

 

Скъпоценен камък АметистСкъпоценен камък Аметист 44.70 карата, размери - 28х34мм. Произход Африка. Обработка - шлифован и подсилване на цветовете.

Аметистът повишава активността на дясното полукълбо на мозъка и спомага развитието на психическите способности. Той укрепва и развива интуицията, вдъхновението и стремежите за достигане на по-високо духовно ниво. Известен е като камъкът на промяната и може да донесе всякакъв вид промяна във вашия живот. Помага и за преодоляването на стари емоционални рани и заздравява психиката.


Цена 22 лв, цена с ваучер: 16 лв

 

Скъпоценен камък флуоритСкъпоценен камък флуорит 44.70 карата, размери - 28х34мм. Произход Африка. Обработка - шлифован и подсилване на цветовете.

Флуоритът е един от новите камъни, който набира все по-голяма популярност. Неговата употреба и действие тепърва се открива и разследва. Съдейства за намаляване на емоционалното напрежение и ни помага да виждаме нещата в по-ясна перспектива. Флуоритът подобрява общото здравословно състояние на цялото тяло и укрепва костната и мускулната система. Всички цветове Флуорит са добри за почистване на аурата.

 

Цена 22 лв, цена с ваучер: 16 лв

ЗА ДОСТАВЧИКА

Интернет магазин KUPI.DIR.BG

София

kupi.dir.bg


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003190
© 2011-2021 Bezplaten.bg