Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Терапия за възстановяване силата на изтощена коса с кератин плюс сешоар на топ цена от 14.50 лв, вместо 40 лв!

Тази оферта не е за изпускане! Ние ви предлагаме възстановяване и укрепване в дълбочина на чупеща се слаба и увредена коса. Ефективно третиране на тънка, чупеща се и увредена коса, благодарение на действието на концентрацията от активни субстанции - кератин, пшенични аминокиселини, масло от памук и витамин Е.

 • Оригинална цена
  40.00 лв
 • Цена за теб
  14.50 лв
 • Спестяваш
  25.50 лв
 • Отстъпка
  -64%
-64%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Кератинът е основната градивнаа единица на косата. Той се намира в сърцевината на косъма и е основната живителна сила за здраве и плътност. Колкото повече зареждаме косата с този протеин, толкова по-малко косъмчета на пода в банята, по-малка мъка при разресване, а косата вместо накъсана и хвърчаща, ще изглежда плътна и жизнена.

Основен фактор за здравата и плътна коса е кератинът, както и продуктите от линията Kay Build, които съдържат пшенични аминокиселини, които овлажняват и имат възстановителна сила за изтощената коса. Другата подкрепяща сила идва от маслото от памук, което неслучайно наричат "златното масло". То съдържа безценни вещества за косата - големи количества витамини и минерали и Омега - 6 и Омега - 3 мастни киселини.

За да излекувате косата си и да й подарите ново обаяние, използвайте продуктите от линията Kay Build в определена последователност и по посочените правила. Ефектът ще дойде много бързо. Комплектът KAY Build Rebuilding Kit е всичко, от което имате нужда. Той осигурява глобална грижа за възстановяване на изтощената и слаба коса.

как се извършва процедурата:

Първа стъпка:

Нанасяне на малко количество от шампоана за уплътняване на косата Kay Build Intensive Rebuilding Shampoo. Масажиране до получаване на пяна и изплакване и подсушаване.

Втора стъпка:

Следва глобално възстановяващата маска с кератин Kay Build Intensitive Rebuilding Mask. Разнасяне по дължината на косата и оставяне да подейства 2-3 минути. Отмиване и подсушаване.

Трета стъпка:

Нанасяне ампула за уплътняване и глобална реконструкция на косата със Serum riconstructive Kay Build, чрез леко втриване в косъма.  Процедурата с ампулата продължава 20-30 минути.

Четвърта стъпка:

Оформяне на косата с безплатен сешоар.


Всичко това само при нас на ТОП ЦЕНА 14.50 лв!

ЗА ДОСТАВЧИКА

Претенция 88

София, ул. Пиротска 56


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003440
© 2011-2021 Bezplaten.bg