Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Бъдете неотразими на плажа! Антицелулитен масаж от Център Иноватив само за 9.90 лв, вместо за 20 лв

За да имате самочусвствие и да чуствате добре, се възползвайте от изгодното предложение на Център Иноватив!

 • Оригинална цена
  20.00 лв
 • Цена за теб
  9.90 лв
 • Спестяваш
  10.10 лв
 • Отстъпка
  -50%
-50%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Заповядайте на най-иновативния антицелулитен масаж в Tsentre Innovative! Масажът включва задна страна на бедра, прасци, предна страна на бедра, корем и паласки. Включва се и антицелулитен масажор, вендуза и различни техники за лимфен дренаж. Продължителност 30-35 мин.
 
Антицелулитният масаж за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Методът има подчертан козметичен ефект.
 
Извършва се с помоща на специални техники.
Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания.  
 
Времетраенето на процедурите зависи от възрастта и телесното тегло на жената. Ако тя е млада дама с добра обмяна на веществата и тежи около 50-60 kg , то тогава и 15 масажа биха били напълно достатъчни, за да се приведе тази фигура в добър вид и то за дълго време.
 
Ако обаче имаме жена в зряла възраст, която има някакво увреждане, нарушаващо обмяната на веществата, било то хормонален проблем или стрес, и тя тежи над 65-70 kg , тогава 10-15 масажа няма да са достатъчни. При нея ще трябват минимум 20-25, за да има осезаемо намаляване на обиколката.

От голямо значение и е честотата на процедурите. Те трябва да се правят всеки ден или през ден. Най-добрият вариант за добър успех - бърз, видим и траен, е когато масажът се комбинира с някои от другите съвременни методи за третиране на целулита. По принцип масажът подсилва действието на всеки един от другите методи и когато е в комбинация с тях, резултатът е повече от добър.

ЗА ДОСТАВЧИКА

Център Иноватив

София, бул.Витоша 37

0876 200 813


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003604
© 2011-2021 Bezplaten.bg