Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Професионално избелване на зъби с революционната LED лампа Beyond Polus, плюс почистване на зъбен камък и зъбна плака само сега с 70 % намаление от Nurident!

Блестящата усмивка е доказателството за Вашето щастие! Възползвайте се от предложението на стоматологичен кабинет "Нуридент" само сега и то със 70% намаление!

 • Оригинална цена
  500.00 лв
 • Цена за теб
  152.00 лв
 • Спестяваш
  348.00 лв
 • Отстъпка
  -70%
-70%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Ваучерът включва:

 • снемане на локален статус
 • почистване на зъбен камък и зъбна плака с ултразвук
 • полиране с Airflow
 • професионално избелване с LED лампа Beyond Polus

AirFlow е апарат, който чрез комбинирано действие на воден спрей, въздух и специална профилактична сода, бързо и безболезнено премахва преоцветявания, дължащи се на прекомерната употреба на различни храни и напитки като кафе, чай, червено вино, кока кола или тютюнопушене. Накрайникът със струята под налягане премахва петната по зъбите много по-ефективно, нежно и бързо, отколкото полирните четки и пасти, дори и в междузъбните пространства. Този нов метод на полиране на зъбите е едновременно безобиден и комфортен за пациента.

Nurident разполага с най-новата лампа на Beyond Polus (роботче), която излъчва синя LED светлина. Осъществява се избелване от 5 до 15 нюанса по скалата на Vita, а избелването е безвредно и безболезнено. Beyond Polus е обявена за най-добрата система за професионално избелване за 2012 година.

 
 
Beyond Polus има три програми за избелване:
• стандартна;
• gentle (за хора с чувствителни зъби);
• програма за избелване на единични зъби.
 
Системата за избелване на Beyond Polus ще избели зъбите Ви максимално, така че да се получи естествен бял цвят в рамките на 45 минути.
Ако искате по-бели зъби, които ще запазят белотата си поне 2 години и процедура, която отнема само 45 минути в денталния кабинет, тогава Вие със сигурност се нуждаете от избелващата система на Beyond Polus.
Системата на Beyond Polus е най-новата технология за избелване на Beyond, които са създали избелваща система, с която ще получите красива и естествена „бяла” усмивка. Системата на Beyond Polus е по-безопасна в сравнение с останалите избелващи процедури, защото използва лъч от синя светлина с висока интензивност. Всички вредни ултравиолетови лъчи са филтрирани, в резултат на което се получава сноп лъчи от студена светлина, които ще избелват вашите зъби. Студената светлина прониква дълбоко в структурата на вашите зъби, предизвиквайки окисление (премахва повърхностния слой от петна) без никакви странични ефекти.

     В Nurident можете да се възползвате от цялостни профилактични, лечебни, функционално-възстановителни и козметични услуги, включващи избелване на зъби, ортодонтия, естествено изглеждащи пломби, корони, фасети, силанти и т.н.

Д-р Сейед Маджид Нури работи за вас и вашето семейство от 1999г и ви предлага съвременна пародонтална (на венците) и ендодонтска (на кореновия канал) терапия, имплантология, ортодонтия  и орална хирургия.

 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Стоматологичен кабинет "Нуридент"

гр. София, ул. Св. Георги Софийски 14-20, вх. Б - срещу арката на Александровска болница

02/9530931

www.drnuri.com

dentalimplanti.bg


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА

Не са намерени оферти.
Условия за ползване | RSS | BGtop
0.004998
© 2011-2021 Bezplaten.bg