Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Оригинален подарък - полет по избор между парапланер, паратрайк или делтапланер!

 

Един подарък - много възможности!
 

 • Оригинална цена
  100.00 лв
 • Цена за теб
  90.00 лв
 • Спестяваш
  10.00 лв
 • Отстъпка
  -10%
-10%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Подарете на любимите си хора емоции, които ще помнят дълго време, както и човека, който ги е подарил. Внесете вълнуващо разнообразие в живота им. Провокирайте ги да направят нещо вълнуващо и различно.

Вземете безплатен ваучер за 10 % отстъпка сега , свържете се с нашите парньори от SkyVision на тел. 070020200, продиктувайте номера на ваучера и те ще Ви изпратят до адрес подаръчния пакет за 90лв. вместо за 100лв. , който ще можете да използвате еднократно в рамките на една година!  


Офертата включва:
 

 
 Пакетът включва DVD с въздушни фотографии и видео заснети от екипа на SkyVision, и подарък сертификат за полет с право на избор между полет с парапланер, паратрайк или делтапланер. Изборът на вида полет се прави от притежателя на сертификата, когато реши да го ползва, а не при закупуването му. Така освен чудесния подарък, предоставяте ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР от разнообразните видове полети. Валидността на сертификата за полет е една година!

Полети се извършват целогодишно на много места в страната. Кога и къде се лети с различните летателни апарати можете да разберете ТУК


 

Полетите се осъществяват с двуместни летателни апарати:

 • пилот ( човек от екипа ни )
 • пасажер ( вие )
   
Описание и информация за отделните видове полети можете да прочетете ТУК.
Ако не сте сигурни кой от полетите е подходящ за вас, ние ще ви помогнем в избора, когато решите да ползвате подаръчния пакет.
Екипировката, с която разполагаме, ни дава възможност да полетим с всеки желаещ независимо от пол, възраст, тегло и физическо състояние.
Полетите са с продължителност 20-30 мин. в зависимост от вида летателен апарат и метеорологичните условия в момента на изпълнение. 

ЗА ДОСТАВЧИКА

SkyVision

skyvision.bg

www.facebook.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.002878
© 2011-2021 Bezplaten.bg