Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Не се срамувайте да покажете усмивката си! Само сега преглед и поставяне на зъбен имплант с 60 % намаление от Нури Дент!

Хубавата  усмивка е доказателството за Вашето щастие! Възползвайте се от предложението на стоматологичен кабинет "Нуридент" само сега и то със 60% намаление! 

 • Оригинална цена
  1200.00 лв
 • Цена за теб
  485.00 лв
 • Спестяваш
  715.00 лв
 • Отстъпка
  -60%
-60%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Ваучерът включва:

 • Преглед;
 • Планиране на лечение;
 • Поставяне на имплант (немски, швейцарски или южнокорейски произход);
 • Контролен преглед;
 • Разкриване на импланта;
 • Поставяне надстройка, върху която ще бъде закрепена oкончателната корона;
 • Вземане на отпечатък.

 

     Съществуват много и най-различни имплантатни системи. Най-добри до момента са двучастовите винтови импланти. Нашата клиника работи с различни системи (с немски, швейцарски и южнокорейски произход), които са сертифицирани и отговарят на международните стандарти ISO.
Оперативната интервенция започва с поставянето на локална анестезия (пациентът е в пълно съзнание) и се извършва поставянето на един или няколко импланта. Продължителността на процедурата зависи от броя на поставените импланти и сложността на конкретния случай. Стандартно операцията продължава от 30 min до 1 h (за 1 имплант).
След поставянето на имплантите се слагат покривни винтове. Прави се контролна панорамна снимка.
Три до шест месеца по-късно е следващият етап от лечението – разкриване на зъбния имплант. Премахва се покривният винт и се поставя гингивооформител. Седем-десет дена по-късно той се сваля, поставя се специален трансферен щифт и се взема отпечатък с индивидуална лъжица. След вземането на отпечатъка, той се изпраща в зъботехническата лаборатория, а имплантът се затваря с гингивооформителя.
След като протезната конструкция е готова, се поставя абатмънт върху зъбния имплант и се пристъпва към ажустирането и циментирането на конструкцията.
Не е препоръчително поставянето на зъбни импланти при пациенти под 18 годишна възраст, тъй като не е завършен костния растеж на лицевите кости. Няма ограничения в горната възрастова граница. Контраиндикации за поставянето на зъбни импланти са определени системни заболявания. Всеки пациент трябва да знае , че поставянето на зъбни импланти е безболезнена процедура, защото се извършва под упойка. На пациента се дават инструкции и указание как грижливо да почиства зъбните импланти  и да спазва стриктна орална хигиена, защото успеваемостта на процедурата зависи изключително много и от личната отговорност на пациента. Правят се контролни профилактични прегледи през определен период от време.
 
 
        В Нуридент можете да се възползвате от цялостни профилактични, лечебни, функционално-възстановителни и козметични услуги, включващи избелване на зъби, ортодонтия, естествено изглеждащи пломби, корони, фасети, силанти и т.н.
Д-р Сейед Маджид Нури работи за вас и вашето семейство от 1999г и ви предлага съвременна пародонтална (на венците) и ендодонтска (на кореновия канал) терапия, както и орална хирургия.
Повече информация за зъбните импланти може да откриете на: http://dentalimplanti.bg/

 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Стоматологичен кабинет "Нуридент"

гр. София, ул. Св. Георги Софийски 14-20, вх. Б - срещу арката на Александровска болница

02/9530931

www.drnuri.com

dentalimplanti.bg


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА

Не са намерени оферти.
Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003698
© 2011-2021 Bezplaten.bg