Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Посетете спиращите дъха природни феномени в Кападокия. Вижте КАПАДОКИЯ - АНКАРА - ИСТАНБУЛ с Руал Травел!

Посетете Кападокия с Руал Травел само сега с 10 % отстъпка.
Кападокия е историческа област в сърцето на Мала Азия, която привлича туристи от всички континенти с един от най-необикновените пейзажи на планетата. Пред погледа се откриват изненадващи, нереални гледки, които не могат да се видят никъде на друго място. Изумителни скални силуети се извисяват от земята като гигантски сталакмити, в които човешката ръка е издълбала най-старите християнски църкви. Посетете Кападокия с Руал Травел само сега с 10 % отстъпка.
 • Оригинална цена
  515.00 лв
 • Цена за теб
  464.00 лв
 • Спестяваш
  51.00 лв
 • Отстъпка
  -10%
-10%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Офертата  включва:

 • 2 нощувки със закуски в Истанбул
 • 2 нощувки  със закуски и вечери в областта Кападокия
 • 1 нощувка със закуска в Анкара 
 • Транспорт с луксозен автобус
 • Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Кападокия, Анкара и Истанбул.
 • Настаняването е в хотели 3 или 2 звезди, като в Анкара и Истанбул е на база нощувка и закуска, а в Кападокия – на база полупансион (закуска и вечеря).  

 

ПРОГРАМА
 
ПЪРВИ ДЕН – 05.00 ч. – от София - от  автогара “Сердика” - бивш "Трафик Маркет" (между Централна жп гара София и Централна автогара София). Качването в автобуса започва в 04:30 ч. 07:00 ч. - спирка в Пловдив пред хотел “Тримонциум” за клиентите, които биха желали да се качат от там. Следобед – пристигане в Истанбул. Настаняване в хотел. Възможност за разходка с корабче по Босфора (с доплащане на място около 16 евро). Нощувка.
 
ВТОРИ ДЕН – Закуска. Рано сутринта – отпътуване за Кападокия. По пътя фотопауза на соленото езеро Туз, второто по големина в Турция. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
 
ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване към градчето Учхисар.  По пътя - кратка фотопауза в Долината на гълъбите, наречена така заради многобройните гълъбарници, издълбани в скалите от местните жители. Посещение на природната крепост Учхисар -  висока скала, наподобяваща замък, сякаш роден от въображението на някакъв незнаен архитект сюрреалист, която е символ на областта Кападокия и от която се открива красива панорамна гледка. В скалата, на около 25 етажа, са издълбани манастири, църкви и жилища, които й придават вид на огромен кошер. Разглеждане на музея под открито небе в Гьореме, обявен за национален парк, известен със скалните си църкви. Фотопауза в долината Пашабаа – „лозето на пашата”. Разглеждане на Аванос – очарователно градче, разположено на двата бряга на р. Казълърмак, известно с грънчарството и производството на вино и Червената долина на Деврент с причудливите вулканични образувания. Свободно време в град Юргюп, известен с производството на килими, керамика, бижутерски и кожени изделия и с Фестивала на виното, който се провежда всяка година през лятото. Връщане в хотела. Вечеря. Възможност за посещение на заведение с национална фолклорна програма и дервишки танци (с доплащане на място около 25 евро на човек). Нощувка.
 
ЧЕТВЪРТИ ДЕН -  Рано сутринта - възможност за организиране на полет с балон над цялата област Кападокия (с доплащане на място около 140 евро). Закуска. Посещение на подземния град Каймаклъ (издълбан в скалите през V в. пр. н. е, на 9 етажа и с дълбочина 75 м.). Първите християни са населили пещерите в района още в зората на християнството. По време на жестоките гонения на християните издяланите в земята подземни "градове" са служели за укритие и постоянно жилище на последователите на Христовото учение. Отпътуване към Долината Ъхлара. Разходка из долината и разглеждане на скалните църкви. В ранния следобед - отпътуване за Анкара. Вечерта - настаняване в хотел. Нощувка.
 
ПЕТИ ДЕН – Закуска. Разглеждане на Анкара - посещение на Цитаделата на Анкара, откъдето се открива панорамна гледка към града, Музея на анатолийските цивилизации, Мавзолея на Кемал Ататюрк. Отпътуване за Истанбул. Вечерта – пристигане в Истанбул. Настаняване в хотел. Нощувка. 
 
ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Пешеходна обиколка на града с местен екскурзовод на български език: Синята джамия, пл. „Хиподрума”, църквата „Св. София” (отвън), двореца „Топ Капъ” (отвън). Свободно време за шопинг или за самостоятелно посещние на двореца Топ Капъ, цистерната Йеребатан, църквата „Св. София”,  двореца Долмабахче. Около 19.00 ч. - отпътуване за България. Нощен преход.
 
СЕДМИ ДЕН – Рано сутринта – пристигане в България.
 
ДАТИ И ЦЕНИ  на Руал Травел с 10 % отстъпка специално за вас!
 
           24.05.2013 -  30.05.2013:  515 лв    464 лв.           
 
Цена за деца до 18 г. в стая с 2-ма възрастни -  439  лв. 395 лв.
Цена за деца до 18 г. в стая с 1 възрастен -  469 лв. 422 лв.
Доплащане за индивидуална стая –150 лв.
Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 219 лв
 
Забележки: 
1) Посещението на подземния град Каймаклъ не се препоръчва за хора с дихателни, кардиологични проблеми и клаустрофобия. Посещението продължава около един час и клиентите,  които не желаят да влизат, могат да изчакат групата отвън, където има кафенета, сувенирни магазини и пр.
2) За посещението на подземния град Каймаклъ трябва да имате топъл пуловер или друга подобна дреха и удобни ниски обувки, които не се хлъзгат. 
3) Посещението на Учхисар е свързано с физическо натоварване – изкачване по стръмни стълби и пътеки в продължение на около половин час.
4) Входните такси на музеите задължително се заплащат в турски лири. При посещение на Турция, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в  турски лири, от България
 
    
 

 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Rual Travel

София, ул. ”Г.С. Раковски” №113

02/980 46 46; 02/988 09 08

www.rual-travel.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА

Не са намерени оферти.
Условия за ползване | RSS | BGtop
0.003185
© 2011-2021 Bezplaten.bg