Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Релаксиращо измиване с професионален продукт, възстановяваща маска , подстригване, оформяне и стилизиране на косата със сешоар за 14.70, вместо за 49 лв!

Нашето предложение е релаксиращо измиване с професионален продукт подходящ за вашата коса ,възстановяваща маска  , подстригване в моден стил,  оформяне и стилизиране на косата със сешоар.

БОНУС: ваучер за - 50 % отстъпка от  URS терапия за коса ( кератинова , протеинова или арганова).

 • Оригинална цена
  49.00 лв
 • Цена за теб
  14.75 лв
 • Спестяваш
  34.25 лв
 • Отстъпка
  -70%
-70%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Представяме ви нашия салон за красота AGstyle, настанен в търговски комплекс Чергата, както и новият ни салон в в кв. Слатина, предлагащ професионално обслужване в сферата на фризьорство, козметика, маникюр, грим!
В уютна обстановка, изградена с климатизация и вентилация, съгласувана с Европейските норми, в нашето студио ще ви отделим достатъчно време и консултираме компетентно, работейки за вашите коса, кожа, лице, ръце, за доброто Ви самочувствие и неповторим имидж!
Заедно с световноизвестна професионална италианска козметика ще се постараем да подходим индивидуално и консултираме компетентно, обслужвайки го с уважение и внимание , каквото заслужава всеки наш клиент!

ЗА ДОСТАВЧИКА

Ag style 2008 ЕООД

София, жк Младост 1, ул. Доктор Стоян Чомаков 4 А, търг. център Чергата

agstyle-bg.com


Условия за ползване | RSS | BGtop
0.004413
© 2011-2021 Bezplaten.bg