Без предварително плащане!

Плащате на място, само с номера на ваучера. Научи още »

Абонирайте се

Оферти на e-mail и във Facebook

Предложете оферта

Открийте много нови клиенти

Курс по немски език за начинаещи - ниво А1.2

Искате да научите немски език и да можете да общувате свободно? Курсът на Езикови Школи АСТРА е точно за вас. Вземете сега ваучер с 50% отстъпка от цената!!!

 • Оригинална цена
  200.00 лв
 • Цена за теб
  100.00 лв
 • Спестяваш
  100.00 лв
 • Отстъпка
  -50%
-50%
Твърде късно! Офертата е изтекла :(
Вижте какво е актуално сега »

ПОДРОБНОСТИ ЗА ОФЕРТАТА

Езикови школи Астра са основани преди повече от 11 години, като предлагат богата палитра от езикови, кандидат-студентски и кандидат-гимназиални курсове.
Настоящият офис на фирмата се намира на удобно комуникационно място, до метростанция "Люлин" и в близост до линиите на градския транспорт за Божурище и ж.к. Младост.
Курсистите се обучават по системата Tangram Aktuell. Изучаването на немски с Tangram Aktuell включва вариантност и изобретателност - и на принципа на игра, позволява на учениците да овладеят лексиката, граматиката и структурата на немския език. Практиката показва, че курсистите обучаващи се по тази система много бързо са в състояние да прилагат езика активно и креативно.
Основният учебен комплект включва учебник и учебна тетрадка с тестове, които спомагат за усвояването и затвърждаването на учебния материал по един увлекателен и интерактивен начин.
 

ЗА ДОСТАВЧИКА

Езикова школа АСТРА

София, ул. Джавахарлал Неру 28, ет.2, офис 61

02/ 927 20 20

www.ezikovashkola.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА

Не са намерени оферти.
Условия за ползване | RSS | BGtop
0.002994
© 2011-2021 Bezplaten.bg